Är det artigt att få barn dusch för ett andra barn?

ha en baby shower för en första barnet är en vanlig sak. Det är en fröjd för ny moms och en stor hjälp när du försöker att samla alla de saker som du behöver för att förbereda för det kommande av barnet. Det är stor debatt om huruvida det är artigt att ha en baby shower för andra barn, och visst, etikett dikterar att du eller någon nära släkting ska inte kasta duschen. Oftast, inte bara familjen är inbjuden till duschen, en vän skall ansvara för värd duschen så att "familj" inte verkar behövande eller giriga. Men vissa människor försummar att någon kastar en baby shower för andra barn, eller tredje eller fjärde, och hävdar att en baby shower verkligen är för ny moms bara. Eftersom det inte är debatt om denna fråga, det är intressant att undersöka det och avgöra var du står. Först många människor tyder på att kasta en baby shower för ett andra barn är bra under några omständigheter. Andra säger att ett andra barn i ett annat kön än det första barnet förtjänar en dusch. Ett annat argument för ett andra baby shower kan göras när lång tid har förflutit mellan baby # 1 och baby # 2. En del förespråkar att kasta en "mamma" dusch för en kvinna väntar andra barnet. Stället för att gåvor till barnet, gåvor ges till mamman eftersom det är känt att bära och föda ett barn kan berättiga en kvinna till en viss välbefinnande och avkoppling. Dessutom kan en kvinna har redan de flesta av de saker hon behöver för ett andra barn, men skulle verkligen kunna dra nytta av något vackert på slitage eller ett presentkort på en massage.

För dem helt emot ett andra baby shower finns flera artiga sätt att svara. Du kan tacka nej till inbjudan att närvara, och /eller skicka en liten symbolisk gåva. Om du inte närvara, du är inte skyldig att skicka en present, även om de flesta mammor kommer fortfarande att kräva saker till andra barn.

Många babykläder och saker kan vara hand-me-downs från det första barnet, men säkerhetsföreskrifter kan ha ändrats och nya objekt som cribs eller carseats kan behövas. Förvänta moms med andra barn var på väg att vara utom grunderna som strumpor, med filtar, t-shirts, eller behöver saker som blöja tjänst. Men du är inte skyldig att delta i eller ge gåvor till kvinnan med ett andra barn på vägen. Det är bara en trevlig sak att göra.

Om du fortfarande osäker på om att hålla en dusch för ett andra barn, eller tryck försiktigt dina vänner att hålla en för dig, kanske du vill få en känsla för hur dina vänner eller familj berör denna fråga. Om de flesta av dem har haft Festinbjudningar för andra barn, då kan du vara ganska säker på att få kommer att bli förolämpad om du har en. Många familjemedlemmar också är glada att få nya medlemmar till sin familj, och vill ha möjlighet att fira ankomsten av den nya barn, vare sig det är första, andra eller tredje eller fjärde.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.