Vilka blommor är bra för användning i Wedding Buketter?

Bröllop buketter och blomsterarrangemang är ofta mittpunkten i ett vackert bröllop, oavsett om de är nonchalant arrangeras wildflowers eller ornately strukturerad floral mästerverk. Välja rätt blommor till bröllop arrangemang är beroende av ett antal saker: färg, kulturella värden, och säsong. Vissa celebrants avstå från färska naturlig blommor helt och skapa minnesvärd och bestående arrangemang av siden och blommor vävnad eller torkade blommor. Många föredrar att välja säsongens blommor, eftersom de ger bröllopet en naturlig och organisk känsla. till våren bröllop, finns ett antal blommor lämpliga att använda i buketter bröllop inklusive rosor, tulpaner, anemoner, påskliljor, liljekonvalj, och gardenior, tillsammans med ett överflöd av vårens grönska. Alla dessa blommor kan användas i formella överenskommelser om ett elegant utseende eller kombinerad lösare för avslappnad men ändå vackra buketter bröllop. Det viktigaste att komma ihåg med vårblommor är att de tenderar att vara mycket känsliga och de bleknar snabbt: använd en florist som har en stadig tillförsel av färska säsongens blommor och en lätt hand.

Sommar bröllop erbjuder fler möjligheter för wildflowers, tillsammans med robustare blommor såsom krysantemum, dahlia och prästkragar. Många orkidéer däribland Dendrobium orkidéer finns i sommar, tillsammans med Calla liljor och barnets andedräkt, två rena vita blommor som ibland används i mycket traditionella bröllop buketter. Sommaren är en rolig säsong för blommor, särskilt för folk kastar bröllop på en budget, som bröllop buketter kan samlas in från fält, parker och trädgårdar.

Under hösten många bröllop buketter byta till en fokusering på grönska, falla färg, och sent blommande blommor som krysantemum, statice, Zinnias och ringblommor, tillsammans med gräs och bär. Höstfärger i guld, brunt och rött kan integreras i kläder av bröllopsfest samt för en unik och vacker ceremoni. Dessutom har många falla blommor lämpar sig väl för torkning, så bröllop buketter kan bevaras med anledning av jubileet.

Winter bröllop innebär unika utmaningar: om bröllopet är tidigt på vintern, grönska och bär är i huvudsak enda säsongs alternativ. I december kan vintern klassiker som julstjärnor, Holly, och gran användas för att göra eleganta buketter vinterbröllop som kan kontrast vackert med de kläder som bärs av bröllopsfest. Vårvintern bröllop i januari och februari kan dra nytta av vackra lökar som krokus, påskliljor till, freesia, narcisser och andra skapar doftande, vackra bröllop buketter.

Förutom säsongsmässigt tillgänglig blommor, de flesta växthus odla blommor året runt, så du kan skriva ett bröllop bukett favorit blommor, blommor som traditionellt förknippas med bröllop i din kultur såsom rosor, hyacinter och liljor, eller blommor som är av en enhetlig färg . Dessutom är tropiska blommor tillgängliga året runt via nästa dag luft för slående, ovanliga, utsökta luktar bröllop buketter. Consult flera florister att prata om din vision för bröllopet, och var inte rädd för att ha vissa idéer i åtanke om dina blommor, eftersom de ofta är de mest minnesvärda delen av ett bröllop.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.