Vilka är fördelarna med en Vocational High School?

En yrkesutbildning gymnasiet är en offentlig eller privat lärande institution som skiljer sig från traditionella gymnasieskolor på många sätt. Studenter vid yrkesskolor får oftast mer hands-on, karriär-minded utbildning än studenter på traditionella skolor. Personer ges möjlighet att utforska och identifiera potentiella karriärmål, och har tillgång till de resurser som krävs för att uppnå dem. Flesta yrkesskolor inser betydelsen av allmänna akademiska studier och karriär förberedelse, och erbjuder fullt ackrediterad gymnasiet examensbevis. Beroende på elevens förutsättningar och intressen, en yrkesförberedande gymnasium kan ge flera fördelar.

På en yrkesskola gymnasiet kan en elev möta utbildade vägledning rådgivare och välja ett program som bäst förbereder honom eller henne college, postgymnasial teknisk lärarutbildning eller en karriär direkt efter examen. Rådgivare och tjänstemän skolan hjälpa eleverna att utvärdera sina mål och möjligheter, och placera dem i program som bäst passar deras intressen. Yrkesinriktad utbildning hjälper individer lära sig de verktyg och tekniker som är viktiga för vissa yrken, får praktisk erfarenhet av olika tekniker och maskiner, och utveckla färdigheter för problemlösning som hjälper dem i någon karriär.

Många yrkesinriktade gymnasieskolor ge studenterna karriär preparat inom sjukvården, datavetenskap, utbildning, näringsliv och valfritt antal högt specialiserade yrken. Personer har möjlighet att skaffa sig den kunskap och erfarenhet som krävs för att bli snickare, elektriker, maskinister, målare, rörmokare, eller andra yrkesgrupper. Vissa program administrera licensiering eller certifiering undersökningar i sådana program som tillåter studenter att bli berättigade till anställning direkt efter examen.

medan program säkert betoning karriärutveckling, att de inte misslyckas med att ge studenterna väl rundade utbildningar. En typisk yrkesinriktade gymnasiet program splittar sin läroplanen mellan jobb-kurser och klassundervisning i mer allmänna ämnen, inklusive matematik, vetenskap, konst språk och gymnastik. Yrkesskola studenter vanligtvis måste fylla klassrummet och inlämningsuppgifter mycket lika de från traditionella gymnasieskolor.

En annan stor fördel av den yrkesinriktade gymnasiet är tillgången av arbetsförmedling resurser. Vägledning lägerledare på yrkesinriktade gymnasieskolor har i allmänhet tillgång till information om yrken och ett antal olika resurser för studenter som vill hitta omedelbara arbetet medan deltagande i kurser eller efter examen. Dessutom är många arbetsgivare och fackföreningar nära anknytning till yrkesskolor och ge företräde åt arbetssökande som har fullgjort sådana program. Med rekommendation från ledning rådgivare och lärare, många studenter har möjlighet att få betalas lärlingsutbildning eller tas arbetstillfällen nivå med lätthet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.