Vilka är de olika typerna av Wedding Invitation Envelopes?

Välja inbjudningar är en del i planeringen ett bröllop. Men välja bröllopsinbjudningarna är också en viktig process. Den bröllopsinbjudan kuvert är de första saker som potentiella gäster kommer att se, så en brud är klokt att välja kuvert som är smakfullt och kan återspegla färger eller tema för bröllopet.

bröllopsinbjudan kuvert finns i många former, storlekar och design. Den mest traditionella design är större, tyngre ytterkuvertet, med ett mindre kuvert som innehåller aktuella inbjudan bifogas. Den dubbla kuvert är en tradition med en intressant historia. Före den 20-talet var nästan alla bröllopsinbjudningarna hand levereras till mottagarna och i början 18th century, var de flesta av dem som verkligen har skickat inbjudningar graverade av överklassen. Mottagarens butler skulle ta den (förmodligen smutsig) anslag från kurir, öppna den och presentera den snygga, rena innerkuvertet till frun i huset. Således var en tradition föddes som fortsätter även nu. En brud kan gå till en lokal brud salong, skrivare, eller online för att välja kuvert bröllopsinbjudan. Hennes val är nästan oändliga. Hon kan välja kuvert gjord av papper, pergament, pergament, och i kvadratiska eller rektangulära former. En figur som blir mer populär i kuvert bröllopsinbjudan är "pochette. " Detta är ett kuvert som är formad som en kvadrat, med fällbara flikar på varje sida, som vika i att göra kuvertet. Bröllopsinbjudan kuvert finns i nästan alla tänkbara färger, och en brud kanske kan matcha henne kuvert med färgerna på hennes bukett, om hon önskar att göra det.

Några bröllopsinbjudan kuvert är vanligt, inifrån och ut, men en brud kan välja dem klädda i folie, återigen i en rad olika färger. Hon kan matcha folien fodret till bläck färg som används på inbjudan, eller välj en gratis färg på papperet. En mycket formell, traditionell version av kuvert bröllopsinbjudan är ett kuvert gjorda av pergament. Det är tungt papper med en subtil marmorerad yta. Pergament ofta har en "deckled" kant, vilket innebär att kanten på papperet har en slits utseende och ger ett handgjort utseende. Pergament anses vara en av de mest attraktiva formerna av kuvert bröllopsinbjudan.

Etiquette kräver att bröllopsinbjudan kuvert kan vara graverad eller helst, hand-upp. Medan kuvert upp på en dator skrivare, eller med adressetiketter kan vinna popularitet, sticklers för korrekt etikett säger fortfarande för hand riktar sig till är de bästa.

Mest bröllopsinbjudan kuvert komma som ett "paket" priset med inbjudningarna själva. Dock kommer en brud betalar vanligen extra för linjerade, pergament eller vellum kuvert, och dessa avgifter kommer att anges med inbjudan priser. Beställning inbjudningar och kuvert tidigt säkerställer att bruden kan göra rättelser om något är snett med den färdiga produkten, så denna process bör vara nära toppen av en brudens "att-göra"-lista. Jämföra priser från olika källor kommer att hon kan hitta vad hon vill ha till bästa pris.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.