Vilka är Personality egenskaper med den astrologiska Vattumannens tecken?

astrologi, hänvisar Aquarius dem född den 20 januari till 19 februari, och är den elfte zodiakens tecken. De som tror på astrologi överväga Vattumannen en fast Air tecken som sägs hålla fast vid ideologiska principer. Vattumannen sägs vara den excentriska humanister av zodiaken. Många astrologer Observera att Vattumannen ibland envist kan hävda att orsaken till principer utan att se alla perspektiv av situationen Vågar tros göra. är Aquarius sägs styras av både Uranus och Saturnus. Saturnus är också sagt att pröva Capricorn och båda kännetecknen tros ha en något reserverad eller kall hållning till dem ibland, tack vare Stern "farfar" Saturnus. Uranus sägs vara planeten för det oväntade. Den aspekt av det oväntade sägs att uttrycka sig i Vattumannen antingen uppfinningsrikedom och originalitet eller excentricitet och opålitlighet, beroende på situationen. Den symbol som sägs vara förknippade med Vattumannen är Waterbearer. Den Waterbearer symbol är den om en man som håller en tillbringare med vatten som i tjänst. Många astrologer se Aquarius som är anslutna till andlig rening av människan, som i uttrycket "The Age of Aquarius. " Aquarius, tillsammans med Vågen, tros vara den mest humanitära av stjärntecknen. är Vattumannen sägs vara vänliga av naturen, utan också kan vara rebellisk och excentrisk. Den klassiska Vattumannen tros vara mycket intelligent och uppfinningsrikt. Många astrologer se Aquarius som "geniet tecken" tillsammans med Leo. Vattumannen lär njuta av att vara original och udda, även om det innebär att vara något av en icke-konformistiska.

Electric blå färgen mest förknippas med Vattumannen. Aluminium är behandlade metall för Aquarius av många astrologer. Vattumannen är tänkt att pröva anklarna, kalvar och cirkulationssystemet. Nyckelord för Vattumannen personligheter är originella, uppfinningsrika, principfast och vänlig. är Tvillingarna och Vågen, andra Air tecken, som tros vara den mest kompatibla signaler Aquarius. Lufttecknen sägs vara på samma mentala våglängd. Väduren, Skytten och Stenbocken kan också vara helt kompatibel med Vattumannen.

Kräftan, Skorpionen, Leo, och Taurus personligheter tros av vissa astrologer för att vara attraktivt för Vattumannen, men kanske är alltför känslomässigt skiljer sig från Aquarius vara kompatibla med sikt. Jungfrun och Fiskarna kan ha neutral kompatibilitet för många Vattumannen. Annan Aquarian får inte vara en kompatibel partner om han eller hon styrs av helt andra principer. Famous Aquarian infödingar inkluderar Federico Fellini, Geena Davis, Norman Rockwell, Chris Rock, och Ellen DeGeneres.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.