Vilka är Personality egenskaper med den astrologiska Kräftan?

atrology hänvisar Cancer dem född 23 juni-23 juli och är den fjärde zodiakens tecken. Kardinal Vatten tecken är cancer dynamiskt känslosam. Cancer människor är i samklang med andras känslor eftersom de tenderar att känna saker så djupt själva. Cancerformer vet hur man påverkar andra känslomässigt, men typisk cancerformer kan ha problem med att balansera sina egna känslor.

styrs av månen, kan cancerformer vara lynnig och känslig men också mycket duktiga på att få vad de vill. Månen påverkar det undermedvetna och intuitiva Cancer individer känsla och känna sig fram genom livet. Om månen känslomässiga kraft är under kontroll, stabilitet resultat, men om månens känslomässiga kraft är inte kontrolleras, kan resultatet bli instabilitet för Cancer personlighet.

Krabban är symbolen för tecken på cancer och ibland den Cancerian visar en ruvande slags nöd, medan andra gånger Cancerian söker känslomässiga säkerhet i sina egna skal. Liksom Crab, cancer tenderar att reagera på sin omgivning och kan bli aggressiva om de sällsynta tillfällen då de känner att de behöver. Den klassiska Cancer är sällan spontan, men mycket omtänksam och förstående mot andra.

Cancerians gör ofta utmärkta barnets vårdare, sjuksköterskor, rådgivare och socialarbetare. De är ofta känslomässigt intelligenta och känsliga för de känslor och stämningar andras. Medicin, marknadsföring, och hemmet är alla områden väl anpassade till den intuitiva, tankfull Cancer. Classic cancerformer längta efter en familj och månen tecken på cancer är associerat med mamman och med familjeliv i allmänhet.

Silver är färgen och metall i samband med cancer. Några astrologer se svart, vitt och grått som andra Cancerian färger. Kräftan behärskar magen och Cancerians kan vara benägna att magont när de är upprörda känslomässigt. Nyckelord för Cancerians är familjeföretag, känslighet, genomförande och känslor.

Känslighet och flöden förståelse mellan vatten tecken, så Fiskarna och Skorpionen är det mest kompatibla skyltar med cancer. Annan Kräftan, Jungfrun, Oxen, Lejonet, Stenbocken, och Gemini kan också vara förenliga. Vattumannen kan vara alltför känslolös för cancer och Skytten alltför ytlig. Cancer kan överväga Aries alltför aggressiv eller okänsliga, och en Vågen som alltför obeslutsamma. Famous Cancerians inkluderar Helen Keller, Tom Cruise, Pamela Anderson, Lindsay Lohan, och Richard Simmons.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.