Vilka är Personality egenskaper med den Stjärntecken Vågen?

astrologi, hänvisar Vågen dem född 24 september till 23 oktober, och är den sjunde zodiakens tecken. Kardinal Air tecken är Vågen en dynamisk och principfast kommunikatör. Libra försöker ibland för att undvika konfrontation och med att fatta ett beslut. Den klassiska Vågen är en mästare på diplomati och finkänslighet. Libras förstå människor och göra bra medlare, matchmakers och politiker. Många Libras är bra artister och musiker. Vågar gör också bra arbetsledare och chefer eftersom de vet hur man ska dela framgången med andra. Libras tenderar att ta fram det bästa i andra av nuturing utveckling i andra, trots att kommunicera sina egna intressen också.

Vågen obeslutsamhet är legendarisk. Även något så enkelt som att välja en plats kan förvirra Vågens till något slut. Libras måste tänka på alla konsekvenser av ett beslut. Till exempel, undrar de om de sitter bredvid så-och-så i stället så-och-så skulle ett sådant-och-så har sårade känslor på grund av det? Andra gånger Vågen kan vara arg, men de får inte vara klar eller vet hur de ska uttrycka sin ilska utan att bli konfrontation, så att de åter kvar obeslutsamhet om vad du gör.

Vågen, liksom Oxen, styrs av Venus, planet skönhet och attraktion. Många Vågar är vackra och attraktiva med en lättsam charm. Äldre Libras ofta har en känsla av informell elegans om dem.

Symbolen för Vågen är Scales. Den intellektuella Vågen både förstår och bryr sig mycket om världen frågor som rör social rättvisa och jämlikhet. Vågen är den mest unpredjudiced tecknet i Zodiaken och kan se alla synpunkter på en viss fråga. Vågen, tillsammans med Leo, är också den mest sannolika av alla tecken att se positiva egenskaper i andra.

Pale grönt och blått är några färger förknippas med Libra. Den metall för Vågen är koppar. Vågen regler njurarna. Nyckelord för Libra personligheter mänskligheten, jämlikhet, rättvisa och balans.

Vågen är den mest kompatibla med andra Air tecknen, Tvillingarna och Vattumannen. Lufttecknen erfarenhet "ett möte i sinnet" som de ser många möjligheter och alternativ när det gäller att tänka igenom något. Skorpionen, Skytten, Lejonet, Jungfrun och tenderar också att göra kompatibel partner för Vågen. Fiskarna och Taurus har neutral kompatibilitet med Vågen, men cancerformer kan vara alltför emotionell och Capricorns alltför icke-filosofiska för Vågen. Famous Libra infödingar omfatta Heather Locklear, Shaggy, Jimmy Carter, Catherine Zeta-Jones, och Sting.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.