Vilka är Personality egenskaper med den Stjärntecken Skytt?

astrologi, hänvisar Skytten dem född 23 november till 22 december, och är den nionde zodiakens tecken. De som tror på astrologi överväga Skytten en förändringsbar Fire tecken som sägs att anpassa sig till nya situationer och miljöer med energisk flexibilitet. Skyttar är ofta antingen Världen resenärer eller de tenderar att tänka på ett övergripande sätt. Några astrologer Observera att Skyttar ibland kan dra ut på tiden som ett sätt att fly från sina arbetsuppgifter och ansvar. är Skytten sägs vara styrd av Jupiter, planeten förknippas med lycka, rikedom, kunskap, och ge. Men på baksidan, astrologer varnar för att Jupiter kan relateras till overindulgence, själviskhet och bedrägeri. Den astrologiska symbolen för Skytten sägs vara Archer. Den Archer är en kentaur, som är hälften människa och hälften häst. Astrologer vanligtvis överens om att när Skyttar inrikta sina pilar, de ofta får vad de vill. Det är Skytten sägs vara så frihetsälskande att ibland vara directionless eller laglös. Många astrologer se Skytten som kandidat tecken. När Skyttar är i ett förhållande, är de vanligen tros vara mycket tillgiven så länge de inte har en impulsiv streak. Skyttar tros vara mycket trubbig ibland och saknas i den takt som Vågen är känd för. p

Optimism och intelligens är ofta förknippade med Skytten. Astrologer ansluta ofta Skytten person med högre utbildning, förlagsverksamhet och sport. De flesta astrologer säga att Skytten är en mycket sällskaplig tecken.

färgen förknippas med Skytten sägs vara lila och Skytten tros härska över lår och höfter. Många astrologer säger att tenn är metallen förknippas med Skytten. Nyckelord för Skytten personlighet är gratis eldiga, uppriktiga, oberoende, och direkt. är övriga eldtecknen, Lejonet och Väduren, sägs vara den mest kompatibla med Skytten. En liknande energi sägs att ansluta dessa tecken. Vågen, Stenbocken, Vattumannen och personligheter kan också vara förenliga med Skytten.

Tvillingarna, Kräftan, Jungfrun kan vara det minst kompatibla signaler Skytten såvida det inte finns andra kompatibla aspekter i diagram. Skytten kan hitta Gemini alltför nervös, Cancer alltför KLIBBIG, och Jungfrun alltför kritisk. Annan Skytten kan inte vara förenligt lång sikt, särskilt om båda Skyttar tenderar att vara mycket självständigt. Oxen och Fiskarna kunde ha neutral förenlighet med Skytten. Famous Sagittarian infödingar omfatta Mark Twain, Tina Turner, Anna Nicole Smith, Ben Stiller, och Lucy Liu.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.