Vilka är Personality egenskaper med den Stjärntecken Jungfrun?

astrologi, hänvisar Virgo dem född 24 augusti till 23 september, och är den sjätte zodiakens tecken. En förändringsbar jordtecknet, Jungfrur är stabila, men flexibla. Jungfrur kan vara alltför kritisk mot andra då, istället för att fokusera på sin egen möjliga förbättringar, de letar efter brister i andra. Däremot kan Jungfrur noggrant analysera situationer och se rimliga åtgärder för förbättring när de använder en rättvis attityd.

Många Jungfrur är snygga, rena och kinkig om hur saker ska göras. De är analytiska till sin natur och ofta värdet alla typer av system. Tillförlitliga och praktiska, är de uppgift-centrerad och gör bra i metodisk, (analytisk jobb som de i informationsteknik IT) och redovisning.

Jungfrun, liksom Gemini, styrs av föränderlig, anpassningsbar Mercury. Men medan Gemini söker alltid efter nya aktiviteter, föredrar Jungfrun brukar vara på bekant mark. Båda tecknen är intelligenta och flexibla, men Jungfrur trivs på detaljer och Geminis skulle hellre hoppa över detaljerna och koncentrera sig på helheten.

Symbolen för Jungfrun är jungfru och Jungfrun har en feminin reaktiv energi snarare än en manlig uttrycksfull energi. Vissa Jungfrur kan vara ganska blyg och försiktig. Många Jungfrur kan oroa nästan till den grad att vara neurotisk.

Classic Jungfrur tenderar att stanna i bakgrunden på jobbet, men ofta lång tid att bli sedd och flytta upp i organisationen. Även om de kan vara beskäftiga och irriterad på arbetet, kan de också vara pålitliga och välorganiserade. En typisk Jungfrun förstår vikten av adekvat klädsel på arbetsplatsen, även om de oftast noga med att inte visa upp eller ÖVERLÄGSEN sin chef.

Vissa färger förknippas med Jungfrun är mörkblå och vita. Jungfrun regler tarmen. Sökord för Virgo personlighet är analytiskt, kritiskt, metodisk och flexibel.

Den andra jorden tecken, Stenbocken och Oxen, är den mest kompatibla med Earthy Virgo som de är stabila och konventionella tecken. Vågen, Skorpionen, Leo, och en annan Jungfrun kan också vara helt kompatibla. Skytten kan vara alltför vild och oförutsägbar för en mer konventionell Jungfrun och Gemini kanske inte verkar så allvarlig att en Jungfrun. Fiskarna kan tyckas alltför introspektiva till Jungfrun. Vattumannen och Väduren har en neutral kompatibilitet med Jungfrun. Famous Virgo infödingar omfatta Marlee Matlin, Regis Philbin, Ricki Lake, Dr Phil McGraw, och Jada Pinkett Smith.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.