Vilka är Personality egenskaper med den Stjärntecken Fiskarna?

astrologi, hänvisar Fiskarna dem född den 20 februari till 20 mars, och är den tolfte och sista, zodiakens tecken. Några astrologer hävdar att eftersom Fiskarna är sist har Fiskarna personlighet lite av alla de elva andra tecken på det. En förändringsbar Vatten tecken, är Fiskarna sägs vara känslig och fantasifull.

Många astrologer se Fiskarna som en av de mest skygga och nervösa symtom. Pisces människor tros vara hård arbetstagare och inte brukar betraktas som den typ som gillar att ta Center Stage. Några astrologer säger att Pisceans kan vara benägen att tycka synd om sig själva ibland. p

Förmodas styras av planeten Neptunus, som förknippas med andlighet och intuition, är Pisceans sägs vara både den mest intuitiva och en av de mest andliga Zodiakens tecken. Neptunus sägs också ha samband med bedrägeri och illusion, och Pisceans sägs ibland vara benägen att leva i sin egen värld av dagdrömmar. The Fish är som förknippas med tecken på Fiskarna. Liksom Fisk är Pisceans sa att "följa med strömmen" av liv trots att de ofta känsliga och /eller nervös natur. Många astrologer notera att Pisceans sägs älska djupt, men också har en tendens att bli ostadig.

Pisceans kan vara mycket godhjärtade och ge och få goda vänner. Vissa astrologer säger att det finns en hemlig sida Fiskarna och att oavsett hur länge du känner dem, det finns fortfarande saker om dem du inte känner. Många astrologer betona att Fiskarna är ett tecken som behöver något eller någon, att tro i.

Blues, lavenders och greenerna är ofta förknippade med Fiskarna. Den metall för Fiskarna sägs vara silver. Fiskarna är tänkt att styra fötter. Nyckelord för Fiskarna personlighet är känslig, fantasifull, intuitiv och svårfångade. De andra Water tecken, Skorpionen och cancer, tros vara den mest kompatibla med Fiskarna. Vatten tecken sägs att dela en känslighet som flyter som vatten. Andra kompatibla matcher för Fiskarna kan Taurus, Väduren och Stenbocken.

får en annan Fiskarna också anses vara förenliga. Vågen och Vattumannen personligheter kan anses ha neutral kompatibilitet med Fiskarna. Fiskarna får överväga Skytten alltför oförutsägbara för långsiktig kompatibilitet och Leo, Tvillingarna och Jungfrun kan också tänkas vara oförenliga med Fiskarna på lång sikt. Famous Pisces infödingar inkluderar George Washington, Elizabeth Taylor, Ron Howard, Queen Latifah, och Bruce Willis.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.