Vilka är Personality Traits associerade med den kinesiska Zodiac Sign gris?

Personer som är födda under året för Pig är kända för att vara krävande, noggranna, lite hemlighetsfull, men också mycket lojala. Grisen är ett yin stjärntecken, med mycket kvinnlig påverkan, och den fasta delen av gris är vatten, bidrar det drag av medlidande, flexibilitet, intelligens, intuition och känslighet. Vatten kan också göra grisar hemlighetsfulla och lite självdestruktiva. Personer med denna stjärntecken tenderar att vara lite blyg, föredrar att arbeta i bakgrunden, snarare än ställer upp, och de gör extremt lojala, högt värderade vänner.

Tecknen i den kinesiska zodiaken är extremt komplexa. Utöver de 12 djuren i den kinesiska zodiaken har varje djur också en fast del, och varje år har också en del tilldelats. I den långa cykel i den kinesiska zodiaken, visas varje djur tecken ihop med alla fem elementen och yin och yang aspekter så det år då någon är född är mycket viktig, liksom hans eller hennes födelseort och födelsetid. Den mest drag i samband med grisen är ärlighet och lojalitet. Men är svin också mycket reserverad. De tenderar att vara tillbaka runt nya människor och okända situationer, öppnas långsamt. Om du kan tjäna vänskapen med en gris, är det oerhört värdefullt, eftersom grisar kommer att kämpa för dig och hjälpa dig när och hur de kan. Däremot grisar inte stanna vän med människor som alltid, om de tror att någon som inte agerar med ärlighet och integritet, kan de vända på dem.

Svin tenderar att ha några nära vänner, och som ett resultat Många människor gör felaktiga intryck av dem. Endast en handfull personer känner till den verkliga sidan av någon med zodiakens tecken på svin, ett svin är sanna personlighet tenderar att vara mycket varma, vänliga och kärleksfulla, men grisar kan upplevas som reserverad och ibland elitistiska till människor som förstår t känner dem väl. Grisar är också mycket reflekterande, vilket vissa människor att tro att de är lite drömmande, men de är oerhört insiktsfulla och oftast mycket upp om vad som händer omkring dem. Dessa blyg och känslig typ ofta väljer yrken som är mer lågmäld, men ändå kritisk. Många grisar arbetar som forskare, till exempel, och de gör mycket bra, tekniker, byggare, och socialarbetare. Grisen arbetsmetod är långsam men stadig, med pauser för reflektion och utvärdering för att se till att jobbet är gjort rätt och bra.

kaniner, får, hundar, och tigrar få alla väldigt bra med grisar. Svin tenderar att konflikt med apor, tuppar och ormar, men de klarar sig relativt bra med andra svin, oxar, hästar, drakar och råttor. Du kan också höra grisar kallad galtar, eftersom man i vissa kulturer, ordet "svin" väger stötande bibetydelser.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.