Vilka är Personality Traits associerade med den kinesiska Zodiac Sign Tiger?

Som ni kanske förstår, människor som är födda i Year of the Tiger brukar ha starka, kraftfulla personligheter. De har drag av djärvhet och mod med sina vilda djur motsvarigheter, och tecknet är förknippad med många manliga drag, eftersom det är en yang astrologiska tecken. Den fasta delen av tiger är trä vilket tigrar entusiasm, charm och ett bestående intresse för prospektering och äventyr. Tigrar, med andra ord sällan leder tråkiga liv.

kinesiska astrologin är ganska komplex, och varje enskild Year of the Tiger kommer med sin egen speciella drag, inklusive ett varierande antal himmelska Branches, de fem elementen i deras yin och yang former. Dessa faktorer kan tillsammans med datum, plats och tidpunkt för födelse någon med Tiger stjärntecken alla påverkar hans eller hennes personlighet och öde, enligt kinesisk tradition.

Många tigrar bli tal om respekt i deras samhällen, och de söker beröm och auktoritet. Men de har också en tendens att komma i konflikt med äldre människor och personer i ledande ställning myndighet, kanske på grund av deras starka och dominerande personligheter. Tiger är associerad med en charmig, vänlig, öppet sätt som gör tigrar mycket populär människor, men denna öppenhet också har en mörk sida. Någon med en tiger tecken är ofta extremt uppriktig, ibland till den grad att vara offensiv, och tigrar är inte alltid kända för sin finkänslighet. Någon som föds under of the Tiger tenderar att ha en känslig, inåtvända personlighet, med en verklig känsla av vänlighet och omsorg. Men kan tigrar också vara extremt misstänksam, ifrågasätter motiv och mål med andra, och medan de kan göra avgörande val, tigrar kan ibland vara väldigt impulsiv, ibland gör otroligt dåliga beslut.

Tigern person gillar stimulans i form av nya platser, människor och äventyr. Många tigrar söka yrken som tillåter dem att uppfylla sina behov av äventyr, bli upptäcktsresande, stunt människor, astronauter, filmstjärnor, idrottsmän och lag personal efterlevs. Deras personlighetsdrag passar även dem bra, om de väljer yrken inom konst eller lag, och många tigrar blir utmärkta börsmäklare och företagare, tack vare sina djärva attityder om livet.

Tigers klara sig bäst med hästar, hundar och grisar, tenderar att skapa starka partnerskap och varaktiga vänskapsband med dessa tecken. De kan också utgöra en relativt god vänskap med andra tigrar, kaniner, får och drakar. Tigrar inte får väldigt bra med råttor, oxar, ormar, tuppar och apor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.