Vilka är Personality Traits associerade med den kinesiska Zodiac Sign Monkey?

Personer som är födda under året för att Monkey tenderar att vara extremt duktig och flexibel, och de är också känd för att vara ont beslutsfattare, ungefär som de djur som är förknippade med. Apan är ett yang stjärntecken, med starka maskulina influenser, och den fasta delen av apan är metall. Metallen gör apor stark, bestämd, självförtroende, sofistikerad och envis, och utgör också ett naturligt monopol, omtänksamma och respektfulla personligheter. Apor tenderar att lyckas på något de lägger sina händer och sinnen till. Den kinesiska zodiaken är en extremt komplicerad cykel, snarare än en enkel lista av varelser. Utöver de 12 Zodiac djur, innehåller den kinesiska zodiaken också de fem elementen i både yin och yang aspekter. Som ett resultat, är det viktigt att veta vilket år någon är född vid bedömningen av hans eller hennes personlighet i form av den kinesiska zodiaken. Platsen och tidpunkten för födseln är också viktiga.

Monkeys är underhållare, ständigt på språng, och ofta lämnar en följd av kaos bakom dem. De är också oerhört charmerande och övertygande, och människor befinner sig ofta städa upp apa bråkar ganska glatt, eftersom apor är duktiga på att lura folk att tro att deras blotta närvaro är en ära. Apor är också mycket djärv och självsäker, till synes oberörd av det faktum att de tenderar att införa en oväntad och kaotisk del i andras liv. Apan person är naturligtvis oerhört smart. Apor har mycket snabb sinnen, och de är skickliga på att lösa problem, utvärdera situationer och arkivering av information iväg senare. De är också mycket trovärdiga personer, men de har också en stark känsla av heder. Crossing en apa är inte en bra idé, och apor ska försöka komma ihåg att agera långsamt när de känner att de har fel, snarare än beter sig obetänksamt. Men detta drag även innebär att apor kommer att hålla människor ansvariga för sina handlingar, vilket gör dem värdefulla om det ibland försöker vänner. Eftersom apan personlighet är så mångsidig, kan apor lyckas i nästan alla karriär. De är extremt intelligent, så att de kan plocka upp en rad färdigheter och deras charmiga personligheter tjäna dem väl på arbetsplatsen. Däremot kan deras kärlek till hyss och kaos vara störande för omgivningen, särskilt i en liten arbetsplats.

Råttor, drakar och tuppar alla tenderar att gilla apor och få väldigt bra med dem. Hästar, ormar, får och andra apor är också relativt bra partner och vänner med apor, medan kaniner, tigrar, do par oxes, grisar, hundar och inte bra med apa människor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.