Vilka är Personality Traits associerade med den kinesiska Zodiac Sign Horse?

Personer som är födda i Year of the Horse tenderar att vara lite motsägelsefullt och nyckfull, ungefär som deras djur motsvarigheter, vilket kan vara frustrerande för dem runt omkring dem. Men hästar har en verkligt söt och snäll natur som ofta övervinner sina brister. Zodiakens tecken på att hästen är en yang tecken, associerade med maskulinitet, medan den fasta delen av hästen är elden. Fire gör hästar konkurrenskraftig, stark, rastlös, företagsamma, målmedvetna och extremt innovativa. Hästar brukar göra bra i flexibla yrken som tillåter dem att känna en känsla av personlig frihet.

Vid bedömningen av någons personlighet inom ramen för den kinesiska zodiaken är det viktigt att komma ihåg att den kinesiska zodiaken är långt ifrån enkelt system. Det går i cykler, som går genom alla 12 zodiakens djur och deras fasta tillsammans med alla delar i sitt yin och yang aspekter. Detta kan göra det mycket komplicerat, eftersom du kanske tror, särskilt när man lägger till det faktum att den kinesiska betrakta platsen och tiden för födseln är mycket viktiga. En av de starkaste och mest utmärkande drag av hästen är en som ger mycket, öppen natur, och en stor längtan efter frihet. Men hästar också verkligen njuta av att vara i centrum för uppmärksamheten, och de aktivt söker beröm och acceptans. Detta kan komma i konflikt med sina fria naturer, som du kanske tror, och hästar ibland lossna som arrogant, otålig, barnslig, eller impulsiv.

Hästar brukar vara mycket självförtroende, och de är mycket övertygande människor. De ger också rimligt goda råd, men råd från en häst bör tas med en nypa salt, eftersom dessa människor kan vara mycket impulsiv, fastnar i spänningen av en idé. Det är också farligt att anförtro sig åt en häst, inte för att de är skadliga, men eftersom de är naturligtvis spännande, och ibland kan det vara svårt för hästar att hålla hemligheter. Hästar är också väldigt snabbtänkt, och ofta blir det liv i partiet. Den ibland motsägelsefulla hästen kan göra det svårt för människor med denna stjärntecken att lyckas i vanliga yrken, särskilt i ett kontor miljö. Deras entusiasm gör dem bra lärare, ledare, chefer och uppfinnare. När du arbetar med en häst, är det viktigt att komma ihåg att deras spänning kan vara smittsam, och det hjälper till att balansera en häst med ett mer naturligt konservativ person.

Hundar , tigrar, får och drakar får hela tiden ganska väl med hästar, balansera sin motsägelsefulla och otålig natur. Kaniner, grisar, apor och andra hästar införa allmänt goda relationer med hästar också, medan tupparna, ormar och oxes umgås dåligt med hästar. Detta stjärntecken är särskilt ökänd för att komma tillsammans dåligt med råttor i synnerhet, och dessa två stjärntecknen är ofta till stor attraheras av varandra, vilket är olyckligt, eftersom deras relationer är oftast kaotisk och våldsam.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.