Vad har vissa nackdelar att gifta sig Too Young?

Det finns gott om bra äktenskap som började när man var mycket unga, många av den senaste för 60 eller 70 år. En del ungdomar kommer att göra äktenskapet arbeta och andra inte. I själva verket från en statistisk synpunkt, skilsmässor är störst bland par som gifte sig för ung. Den kurs går ner när folk gifter sig i sena 20-talet och början av 30-talet och sedan går tillbaka upp när folk gifta sig förbi 40 års ålder. Så kanske en av de största nackdelarna med personer som gifte sig för ung är graden av skilsmässa, vilket är cirka 50% eller högre. Det finns andra problem med par som gifte sig för unga, särskilt när de gifte sig innan de definitiva planer om hur utvecklingen genom livet. Ekonomiska svårigheter inte görs bättre av två personer som ännu inte har rimliga möjligheter att försörja sig. Med tanke på de höga levnadskostnaderna är det inte alltid är möjligt för två personer att på lämpligt sätt få det stöd de behöver och göra saker som att planera stora karriärer eller stanna i skolan.

Många personer som gifte sig för ung citera hur svårt det är att planera två olika karriärer samtidigt. Även när människor har liknande mål, se dessa uppfyllda kan innebära att göra val som sätter en person på avstånd från andra, och långa äktenskap är inte lätt att underhålla. Ofta hade en medlem av paret att ge upp personliga mål för att se en make mål uppfylls. Ännu mer i vägen för koncession och ge upp om drömmar behövs om paren har barn, och två personer i en sexuell relation vill risk detta, även med preventivmedel.

äktenskapet innebär att era synpunkter om vad du vill göra just nu och på lång sikt måste ta hänsyn till en annan person, som kan ha mycket olika uppfattning om vad han eller hon vill göra. Detta kan vara begränsande och menar att du måste kompromissa eller ge upp att göra några av de saker du gillar när de inte gör praktisk känsla för paret. Fast du är fortfarande en individuell, en del av er ska alltid överväga att ditt liv består av två personer team. Medan vissa par att gifta alltför unga har skapat framgångsrika lagarbete, det är klart många andra misslyckats eller blivit tvungen att offra sina behov till förmån för laget.

Andra personer som gifte sig för ung för att tro att de gått miste om lära sig att leva på egen hand. När människor går från en förälder hem till ett nytt hem med en make, missar de här steget. Det är också någons gissa hur en person kommer att förändras och växa när de har slut på tonåren. 18-åringar kan ha en viss karaktär bents, men tanken att de är helt formade och alla har sina idéer i stället är ganska dumt, med tanke på de stora förändringar som sker när människor mogna i 20-årsåldern. Hur en person är nu kan variera kraftigt under några år, och dessa förändringar inte alltid bidrar till sunda äktenskap.

Det finns säkert några par som gifte sig alltför ung och få det att fungera, men det kan vara en bra idé att prata med dem om vad de gav upp. Det finns lika många par som misslyckades i tidiga äktenskap och de kan också ha insikt om att en person att gifta sig ung har ännu inte uppnått. Även om det just nu verkar en knuff mot yngre äktenskap, den höga risken för skilsmässa, den potentiella fallgropar av dessa tidiga äktenskap, och risken för att du måste ge upp många av dina personliga mål, göra en sak för mycket stor hänsyn och tänkte .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.