Vad bör jag veta om Ätbara juldekorationer?

Ätbara juldekorationer är ett underbart sätt att liva upp ditt hem under semestern. Traditionen med inplankning träd eller salar med ätbara saker föregår kristna antagandet av julgran. Tidiga germanska grupper ofta skulle pryda vinter träd med döda djur, kanske inte det mest attraktiva dekorationen val i dag. Still sammanslutning av överflöd med julen, gör ätlig juldekorationer ett naturligt val. Det finns några saker att tänka på när du väljer ätlig juldekorationer. Om Julen är den årstid då myrorna eller andra skadedjur normalt betalar samtalet till ditt hem, kan du hoppa verkligen ätbara dekorationer till förmån för de som bara ser ätbart. Glas och keramik ornament i form av godis käppar, män pepparkakor, och som är allmänt tillgängliga. Se bara till att du håller dessa oätliga look-alikes borta från barn som kanske tycker de är den verkliga affären. Garantera gäster och småbarn som de bara ser verkliga, och hålla några riktiga kakor eller käppar godis till hands för att ge ut i stället. Ordna Geléhallon träd för fest natten om du vill framkalla vissa äldre traditioner och hålla dina gäster ivrigt plockar dessa förtjusande modern sugarplums.

Alternativt förbereda julen genom att spraya eller bombningar för buggar som kan avgöra din ätbara dekorationer är en inbjudan till fest. Om du använder saker som mört motell eller fällor myra eller andelar, att vissa av dessa är utom räckhåll för barn. Du kan också välja ätbart juldekorationer som inte är särskilt attraktiva för skadedjur. Strängar av färgglada paprikor kan skapa en sydväst julen scen i ditt hem, och de flesta myror klart hålla sig borta från apelsiner eller tangeriner fyllda med kryddnejlika (några inte, så du får försöka med ett prov dekoration för att se om din speciella ant besökare undvika det). Den kanske mest populära av ätliga juldekorationer är pepparkakshus. Här är det viktigt att bestämma hur ätliga huset är. Många av dessa hem använder kungliga glasyr för dekoration och för att sätta huset tillsammans. Royal glasyr kan utgöra en potentiell hälsorisk, eftersom det oftast framställs med obehandlad äggvitor, som kan vara värdar för salmonella. Om du vill gäster att festa på ditt hus, se till att använda ägg som är pastöriserad för att göra din glasyr. Också komma ihåg att ätliga juldekorationer har en hållbarhetstid. Om du planerar för människor att äta ditt pepparkakshus, bör du överväga att "tjäna" det en dag eller så efter att göra det.

En annan sak att tänka på är placeringen av ätbara dekorationer. Om du planerar att använda några livsmedel som kan innebära risk för dina husdjur, som choklad som kan vara giftigt för hundar, kan vissa av dessa är väl ur Rovers nå. Dessutom vill du inte att dina barn ska frossa i för mycket godis som är väl inom räckhåll, så antingen väcka en "fråga mig först"-regeln, eller hålla dem godis käppar och andra behandlar ovan nås nivåer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.