Vad bör jag tänka på vid köp Grab Bag Presenter till Gift Exchanges?

Har du blivit inbjuden att delta i en gåva utbyte på kontoret, på företaget julfesten, i kyrkan eller en klubb insamling? Är dina barn deltar i gåva utbyten i skolan, scouter, eller kyrkan? En grab bag gåva utbyte kan vara mycket roligt, men ibland är det svårt att veta vilken typ av gåva till köp. Mycket beror på prisnivå, de inblandade, och den atmosfär i vilken Grab Bag utbytet kommer att ske. Det första du behöver tänka på är den prisnivå. Du vill inte underutnyttjande och till slut blir generad, men samtidigt har bristande kan orsaka någon annan att känna sig obekväm. Varje grab påse gåva bör ligga inom det angivna prisintervallet. Om det inte finns något fastställt pris och utbud, välkommen att kontakta arrangören och föreslår att en viss prisnivå göras känd.

Nästa överväga atmosfären och personer som deltar. Är medarbetare på kontoret ganska konservativa eller är de ökända Pranksters? För näringslivet sinnade kollega, allvarliga eller verkställande gåvor är lämpligt, medan Pranksters kommer sannolikt att njuta gag presenter, böcker skämt, eller lättsamma kalendrar. Dessa frågor kan också tillämpas på företagets julfest, men det kan vara lite knepigare, eftersom du kan ha en blandning av lättroad medarbetare och ganska allvarliga personer i ledande befattningar. Det är där atmosfären av utbytet kommer att hjälpa dig att bestämma vilken typ av grab bag gåva att köpa. Om parten är avslappnad, kan du ge något kul. Om partiet formellt är det bättre att ge något mycket smakfullt.

Tillämpa samma riktlinjer Grab Bag utbyten på klubbens möten och andra aktiviteter. Dessa idéer kan också hjälpa dig att välja presenter till kyrkan grab bag, men du kan behöva underhålla ytterligare överväganden. Du vill inte ge något som kan uppfattas som stötande för andra människor av tro, så det kan vara bättre att välja något religiöst eller semi-religiös karaktär. En stationär kalender fylld med inspirerande eller Hängivenhet verser kan vara ett bra val.

När det gäller ett tag väska post för ditt barns gåva utbyten, hålla ålder är skäligt i medvetande. Var noga med att kontrollera märkningen på leksaker för ålder riktlinjer. Också reda på om Grab Bag gåvan ska vara könsneutral eller om det skulle vara specifikt för en pojke eller en flicka. En annan fråga är huruvida behandlar är tillåten eller förbjuden. Godis eller sötsaker kan inte rekommenderas, och ätbara presenter kan också orsaka oro födoämnesallergier.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.