Vad bör jag tänka på vid inspelning av en telefonsvarare hälsning?

En av de viktigaste överväganden spelar in en hälsning telefonsvarare är din publik. Vem kommer att lyssna på din telefonsvarare eller röstbrevlåda hälsning? Är detta ett affärsområde eller ett hem telefonlinje? Dessutom, hur mycket information du vill ge ut till potentiella främlingar, som telefonförsäljare, som kan ringa ditt hem? När du spelar in en telefonsvarare hälsning till ditt hem, eller ett röstmeddelande hälsning Vissa människor vill hålla det roligt och lätt. De kan spela in ett meddelande tillsammans, har en av sina små barn spela in, spela dum musik i bakgrunden eller skapa något slags skämt. Även om det går bra att vara rolig, speciellt på ett hem inspelning bör du undvika förmodligen rå, särskilt om du tror att barn kan ringa ditt hem. Du kanske dessutom vill hålla i minnet att folk kan ringa dig från deras mobiltelefoner, och ett långt meddelande kan använda upp någons mobiltelefon värdefulla minuter. Vissa voicemail system har möjlighet att trycka på en tangent såsom fyrkant för att omedelbart börja spela in ett meddelande, du kanske fundera på det roliga eller långt meddelande om du har denna möjlighet till samtal. En annan punkt i beaktande när de spelar in en hälsning telefonsvarare är som troligen kommer att ringa. Om du söka jobb, till exempel, kan du släppa det roliga hälsningsfrasen en stund, och använda en mer standard och affärsmässig hälsning, såvida du söker jobb som en serietidning.

Some människor är mer intresserade av att spela in en telefonsvarare hälsning som ger bara ett minimum av information. Sådan hälsning kan vara: "Du har nått 555-5. 555. Lämna ett meddelande och vi återkommer till dig snart. "Vad denna hälsning får brist på fantasi, kan man ta igen i personlig säkerhet, speciellt om du får samtal från telefonförsäljare. Observera att du inte ger ditt namn, inte avslöja vem som bor i ditt hem, och inte säger att du inte är hemma. Ibland tjuvar gör kalla ett hem för att verifiera en persons närvaro i hemmet eller brist på sådan. You're huvudsak inte binda dig till något annat än ditt telefonnummer i denna typ av budskap, och den korta budskap är sannolikt att behaga mobil ringer. Detta är den typ av meddelande du bör sikta på när du spelar in en telefonsvarare hälsning på ditt företag. Vissa människor behöver lämna annan information för företag hälsningar såsom kontorstid, och de kan lämna speciella meddelanden när de är på semester. Namn på företag eller ditt namn kan vara viktigt också, eftersom folk kanske vill vara säkra på att de har nått rätt person eller företag.

Folk kanske inte vill ge information om vem som bor i deras hem till okända ringer av olika anledningar. Denna information kan användas av telefonförsäljare som sedan kan be om ditt namn när de ringer igen, scammers som kan göra samma sak, eller personer som inte är intresserade av ditt välbefinnande. Ensamboende kvinnor kan till exempel använda "vi" istället för "jag" som tyder på fler människor som bor i ett hus, och kan även välja att använda maskinen genererade meddelandet eller datorgenererade "manlig röst" i stället för sin egen röst för att öka sin säkerhet i hemmet. För personlig säkerhetsskäl, kanske du vill undvika indikation av barn i hemmet, också, och man absolut inte bör nämna att du är på semester.

I allt finns det mycket att tänka på när du spelar in en hälsning telefonsvarare. Om du siktar mot en säkrare hem, kan du använda en mycket grundläggande budskap. Om du är riktigt rolig, och vänner och familj använder mestadels telefonlinje, kanske roligt är det bästa sättet att gå. För företag, stick med kalla fakta som ger tillräcklig information för att samtal om när deras samtal kan återlämnas eller när de ska ringa igen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.