Vad bör jag tänka på när man gör Skolstarten Shopping?

Tillbaka till skolan shopping innebär att veta vad skolmaterial, kläder och andra objekt att köpa en student innan han eller hon börjar läsåret. Målet är att ge kursdeltagarna de flesta av de material som behövs så att studenten ska kunna luften inte går från dag ett. För att vara mest effektiva och prismedvetna, finns ett antal saker att tänka på när man gör tillbaka till skolan shopping.

För det första förstår att i slutet av augusti eller i början av september, traditionellt början av ett nytt läsår, många människor gör tillbaka till skolan shopping. Supplies, åtminstone i vissa affärer kan vara kort under dessa månader. I vissa fall, börjar gå tillbaka till skolan shopping tidigt som i juni efter skollov för sommaren, kan vara det bästa alternativet. Det finns basics varje barn behöver. Pennor, suddgummin, bläck pennor för äldre barn, notebook papper-dessa är Staples alla elever behöver. Få dem tidigt kan spara en hel del huvudbry när det är galen rusning strax innan skolan börjar. Det kan dock finnas andra poster mer specifika för ditt barns klass som inte är kända vid den tidiga tiden.

För dem som väljer att vänta med att göra sitt tillbaka till skolan shopping, de har möjlighet att bli belönade. Vissa butiker erbjuder djupa rabatter på tillbaka till skolan merchandise precis innan skolan. Under några erbjudanden, kan vissa varor även erbjudas gratis. Även om detta inte innebär en risk för att inte hitta allt ditt barn kan behöva, är det också ett sätt att spara en större summa pengar. Även de flesta lärare förstår om eleverna inte har varenda punkt denna första vecka eller så i skolan. I de flesta fall, skolor försök att göra det lättare för föräldrar att göra sitt tillbaka till skolan shopping genom att offentliggöra förteckningar över konkreta punkter som behövs för varje klass. Om de följs, kan dessa listor föräldrar spara pengar genom att hjälpa dem att undvika att köpa onödiga filer. Det kan också spara resor tillbaka till affären för att få objekt som har förbisett den första gången. De som använder i samband med tillbaka till skolan för shopping att förse sina barn med en ny garderob bör hålla lite pengar att spara tips i åtanke. Först i USA, många stater har omsättningsskatt helgdagar strax innan skolan börjar. Detta kan spara enskilda cirka 5 till 8 procent bara i moms ensam. Dessutom är denna försäljning skattelättnader som ofta används vid varuhus, som erbjuder ytterligare rabatter. I alla är det inte ovanligt att spara 25 procent eller mer för kläder under den här tiden på året.

Föräldrar ofta ta tid att köpa sina elever lite "extra" gåva under de tillbaka till skolan shopping säsong. Detta kan vara den senaste iPod eller någon annan teknisk anordning. Även om dessa kan vara roligt för barnen, kom ihåg att många skolor inte tillåter dem på campus. De ger helt enkelt för mycket av en distraktion för inlärning. Därför sådana gåvor, även om de köpt under er tillbaka till skolan shopping, kan vara bättre lämnas hemma under skoldagen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.