Vad bör jag tänka på när du väljer Wedding Favor?

Ett bröllop tjänst är en liten gåva som ges till ett bröllop gäst som ett minne av den speciella dagen. Det är också ett sätt att säga "Tack för att du är en del av vårt bröllop. " Ett bröllop tjänst som används för att inte vara mer än präglade servetter eller tyll förpackade candy omfattas mandlar, men tiderna har förändrats. Brudparet är nu ger ut polletter som matchar dagens händelser. Om du på marknaden för ett bröllop tjänst men är inte riktigt säker på hur man väljer, kanske dessa tips kan hjälpa. Din första fråga är alltid budgeten. Hur många gäster kommer ni och hur mycket har du råd att spendera på varje gäst? Kommer varje enskild gäst att ta hem ett bröllop tjänst eller ger du ett bröllop tjänst per par? Tänk på att det gynnar bör endast utgöra en liten del av dina utgifter. Även om varje gäst kan njuta emot ett bröllop tjänst, men det behöver inte vara dyrt. Köpa eller göra vad du har råd. Eftersom ett bröllop tjänst är ett minne för tillfället, skulle det vara trevligt om det kan skrivas. Ett litet bröllop tjänst kanske inte har plats för namnen på brudparet samt deras wedding date. Om du planerar att ha bröllop gynnar inskrivna innan de skickas vidare till dina gäster, vara säker finns det utrymme. Om du ska pryda varje bröllop gunst med ett band märkt med namn och datum, bör det finnas en plats för att knyta band. Vad händer på bröllopet gilla gång man lämnar mottagningen hallen? Kommer det att vara väl synliga i Kina skåp eller kommer det att slängas i en låda. Innan du köper ett bröllop tjänst, tycker om dess användbarhet. En nyckelring, kaffekopp, bildramen eller flasköppnare är en funktionell post. Ett bröllop tjänst i ett syfte som är mer uppskattad än en din gäst kommer att göra plats för.

Om varje gäst kommer att ta hem en ätlig bröllop favor, vara säker på att det är något som alla dieter kan hantera. Diabetiker kanske inte kan äta söta läckerheter och många människor är allergiska mot jordgubbar eller choklad. Om du ska kunna ge ut favörer som innehåller alkohol, kommer du också vill ha liknande flaskor läsk och kolsyrat vatten att ge teetotalers.

Du kan också pröva ett bröllop gunst med en estetisk formgivning. Har förbättra det inredningen i bröllopsfesten? Kan den användas som en mittpunkten? Ett bröllop tjänst bör vara symbolisk eller reflektera brudens och brudgummens individuella smak. Det finns inga fasta regler för att välja ett bröllop tjänst. Kontrollera att det är något som du har råd, att dina gäster kan använda och som speglar din smak och stil. Dina gäster kommer verkligen att uppskatta gesten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.