Vad bör jag tänka på när du köper julleksaker?

Även handlar inför julen leksaker ska vara roligt, det finns allvarliga skäl att tänka på. Toy är säkerheten viktigast. Följ alltid ålder riktlinjer på förpackningen och ge åldersanpassade jul leksaker.

Ännu viktigare är att kontrollera att leksakerna du planerar att ge bort i present ingår inte i någon av de många återkallelser av leksaker. Från laceration risker att leda måla och andra frågor av toxicitet, många leksaker har potential att vara farliga. Du kan kontrollera minns listor som erbjuds av Consumer Products Safety Commission samt de som erbjuds av leksakstillverkare. Kontrollera med din favorit-återförsäljare. Några har återkalla meddelanden inlagda. Det är också en god idé att läsa konsument recensioner och kontrollera om det finns några nya rapporter om någon av julen leksaker du tänker köpa. Påminner inte alltid utfärdas omedelbart, och produkter som kan finnas kvar på återförsäljarnas hyllor tills de är officiellt tillbaka. I vissa fall kan du kanske beställa en enkel del att reparera problemet, medan i andra situationer leksaken måste återlämnas.

När julleksaker kontrolleras för säkerhet, låt det roliga börja. Välja presenter till barn är ofta den mest spännande aspekten av julhandeln. Plocka fram fina jul leksaker för barnen på din lista, förutse deras leende ansikten, kommer att sätta dig på semester anda. Du kanske tycker att det är alltför lätt att ge efter för ditt inre barn och sluta spendera mer än du tänkt dig på presenter när du befinner dig omgiven av cool, färgglada leksaker. Vissa av de innovativa alternativ som finns idag är så otroligt att de ens få vuxna vill leka. Ändå är det viktigt att överväga kostnaderna vid inköp julen leksaker, för att undvika att gå över budget.

Spel gör också bra jul leksaker. Även om det kan vara bra för ett barn att spela ett dataspel själv ibland, multi-player spel tillåter att hela familjen kan ha roligt tillsammans. Leta efter dem som spänner över ett brett spektrum av åldrar. Enkla spel är bäst för att spela i blandade åldersgrupper.

Det är klokt att överväga grundläggande julleksaker också. Några av de punkter som anses gammaldags kan vara de bästa för inspirerande kreativitet. Olika typer av byggstenar eller byggsatser är bra exempel. Barnen använder sin fantasi när de leker med sådana leksaker, så möjligheterna är oändliga.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.