Vad bör jag tänka på när du köper Wrapping Paper?

köpa omslagspapper är kul. Sortimentet av färgglada presentpapper är oändliga och det finns många färger och mönster i omslagspapper som passar varje person och varje tillfälle. Intressanta presentpapper används för att täcka semester och födelsedagspresenter har blivit en populär del av många kulturer. Problemet är, eftersom presentpapper är så stor utsträckning idag, skapar det en hel del avfall som är skadliga för miljön. Ett miljöriktigt val, när du köper omslagspapper, är att använda återvunna och återvinningsbara presentförpackningar.

Recycled presentpapper finns i många färger, mönster och stilar passande till julen omslagspapper liksom för många andra tillfällen. När du köper omslagspapper tillverkade av återvunnet material, läsa etiketter för att hitta presentpapper som innehåller mest efter konsument innehåll. Återvunnet omslagspapper är tillverkad med ett stort sortiment av återvunna material, inklusive kontorspapper, förpackningar av papp, och gamla tidningar. Om du har problem att hitta återvunnet presentpapper i butikerna, omslagspapper tillverkade av återvunnet papper finns tillgänglig online.

Återvinningsbara presentpapper är papper som kan återvinnas när den används. När du köper en helg papper du också köpa omslagspapper eftersom du kan använda den färgade komiska sidorna, eller svart och vitt pussel korsord sida att linda gåvor. Papperet kan också återvinnas med resten av de andra tidningarna. Dock undvika byråkrati och använder garn eller snöre för att binda den komiska eller sidor pussel på gåvorna istället, som band gör icke presentpapper återvinnas.

För ett alternativ kan tygpåsar eller handdukar också användas för att täcka presenter istället för att köpa omslagspapper. Dessutom kan papper present påsar brukar användas i flera år. Överblivet omslagspapper kan få genom en dokumentförstörare och används som fyllnadsmaterial för presentkorgar. Ge presenterar såsom presentkort eller kuponger som du gör för städning och andra tjänster, är också bra sätt att kunna undvika att köpa omslagspapper i stora mängder.

Miljömässigt är metalliskt papper sämsta val när de köper omslagspapper. Det är inte bara icke återvinningsbart men på grund av dess yta, mellan tillverkningsprocessen används för att göra metalliskt papper är skadligt för miljön. Försiktigt använda aluminiumfolie kan återvinnas från köket och tryckte ut med händerna för att ta bort veck för att göra en metallisk presentförpackningar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.