Vad bör jag tänka på när du beställer Inbjudningkort?

i brådskan att förbereda för ett bröllop, är bröllopsinbjudningarna ofta bagatelliseras som en nödvändighet snarare än som viktig del av bröllopet. Men bröllop inbjudningar är viktiga vid fastställandet temat för ett bröllop, och bör ges den plats de förtjänar i planeringen av ett bröllop. När du försöker välja bröllopsinbjudningarna tänka på tema och stil av ditt bröllop och inte bara letar efter en design som du gillar. Om ditt bröllop har ett färgtema, väljer bröllopsinbjudningarna att matcha, om ditt bröllop har ett tema eller som är baserad på en viss tid, se till inbjudningarna återspegla detta på något sätt. Händelsen formell eller informell? Vill du att bröllopsinbjudningarna att matcha andra pappersprodukter på bröllopet, som placeringskort eller banderoller? Allt detta kommer att påverka vilken typ av inbjudan kan du välja och den budget du behöver avsättas för det. När du har beslutat om ett allmänt utseende och design, måste du överväga vilken typ av inbjudan som du behöver. Är det ett enkelt kort eller behöver du lägga till bilagor: OSA eller mottagning kort, vägbeskrivningar eller karta, etc. ? Budgeten är viktigt på denna punkt, som de mer extravaganta man blir, desto dyrare bröllop inbjudningar kommer att bli.

Även om detta låter självklart, kan du inte beställa din bröllopsinbjudningarna tills du vet säkert alla uppgifter som krävs, inklusive plats och tid för bröllopet. Du behöver också veta med säkerhet hur många bröllopsinbjudningarna du behöver. De flesta företag säljer bröllopsinbjudningarna i satser om 25, så se till att du alltid runt siffrorna upp om du gör fel eller besluta att bjuda in någon annan i sista minuten.

Eftersom bröllop inbjudan har skickats cirka sex veckor före den aktuella händelsen, måste du se till att du beställa dem långt i förväg. Inte nog med att du behöver vänta för dem att komma, men du behöver också tid att ta itu med dem och få dem färdiga att sätta på posten. När du är osäker, för tidigare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.