Vad är några tips för att skapa Personlig Tillväxten under Skilsmässa?

Även skilsmässa är ofta en stressig tid för många människor, det kan också vara en tid för att uppnå personlig utveckling. Skilsmässa orsakar liv som ni vet den att ändra helt och plötsligt är vi på vår egen och allt verkar annorlunda. När en skilsmässa person strävar efter balans för att hantera förändringar, resultatet kan vara personliga tillväxt under skilsmässa som leder till en självuppfyllande liv. Att hitta balans när börjar datum igen kan vara svårt. Om du rusa för snabbt in i en ny relation, ger du oss inte tid att lära av skilsmässan och lär känna oss som en självständig varelse. Men om du är rädd för att komma tillbaka ut och så vi beslutar att inte till i dag, är du fortfarande inte för personlig tillväxt under skilsmässa. En mer balanserad strategi är möjlig. Du kan ge oss tid att arbeta igenom skilsmässan och våra känslor inför det samtidigt besluta om en lämplig tidpunkt att börja dating igen.

Kom ihåg att du har möjlighet att välja hur du vill spendera resten av ditt liv. Skilsmässa kan ofta ge nya möjligheter som kommer tillbaka till skolan och söka efter nya hobbyer. Försöka skapa en balans mellan dating och uppnå personliga mål. Fråga dig själv vad du verkligen vill ha ut av livet. Detta kan hjälpa dig att åtminstone försöka personlig utveckling genom skilsmässa snarare än rusa in i nya romantiska relationer ur ensamhet eller avsaknaden av en tydlig plan. Om du har barn som deltar i skilsmässa, måste du fortfarande ta tid för vår personliga tillväxt samtidigt som den hjälper våra barn genom denna kaotiska tid. Genom att räkna ut vad du och dina barn behöver under skilsmässor kan vi hålla dig på spåret och strävar efter att nå målen. Du måste beakta relationer med oss själva och våra barn att vara viktigare än att rusa in i en ny romantisk relation. När du når våra mål och dina barn är en god anpassning, kan vi börja dating enligt de regler vi har skapat för oss själva.

Ett annat sätt att uppleva personlig tillväxt under skilsmässa är att lära och växa i vår relation med din ex-make. Om du delar inga barn tillsammans, kan du aldrig ens behöver kommunicera med den här personen någonsin igen. Om du har barn, du måste inse att vi inte längre samarbetspartners men nu mer än någonsin, du är co-föräldrar. Kom ihåg att du inte kan kontrollera din fd makens beteende, men du har rätt och skyldighet att kontrollera ditt svar på det av hänsyn till dig och dina barn. Förstå hur du använder din energi på ett klokt sätt kan bidra mycket till din personliga tillväxt under skilsmässa.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.