Vad är några idéer för en julgran-Renskärning Party?

en julgran-trimning parten är en gammaldags idé som fortfarande kan vara mycket roligt idag. Om du vill ta emot ett träd-trimning part, lite planering kan gå långt för att göra en rolig tid för alla. Naturligtvis träd prydnader att alla inbjudna kan hänga på ditt träd är de viktigaste dra av träd-renskärning parti, men du ska också tjäna lite enkel mat och spela lite julmusik.

Det första steget till en stor julgran-trimning part planerar och skicka ut inbjudningar. Bestäm vem du vill bjuda in, vänner, familj och grannar kan göra en bra blandning av folk att hänga julpynt. Om det är en fest för både vuxna och barn, se till att du har stora lätt att hänga icke-krossbart ornament för små fingrar att placera nästan längst ner i trädet. Fundera på vilken typ av mat och dryck du tjänar och om du har en buffé eller en sit-down meal. Var noga med att låta folk veta i din inbjudan vilken typ av party och aktiviteter för att vänta och försöka välja ett datum och tid på dagen som kommer att arbeta med allas schema. En buffé, öppet hus typ av träd-putsning parti där gästerna kan komma och gå i vissa timmar som du anger i din inbjudan, kan fungera bra för personer med motstridiga scheman. Också, med detta öppna hus, informell typ av träd, häckar, kan gästerna vistas så lite eller så länge de vill och bara hänga en eller två ornament eller bo här hela partiet om de vill. Du bör ha trädet färdig med ljuset på och prydnader placeras i rummet för upphängning.

Behåll mindre, ömtåliga smycken utom räckhåll för små barn så att vuxna kan hänga dessa dem närmare till toppen av trädet. Du kan ha större unbreakable ornament för barn att hänga placeras i lådor nedtill i trädet. Du kunde lika gärna ha en skylt på dessa rutor som läser Kids Only! så att föräldrar vet att det är ornament innebar för barnen att hänga i julgranen. Om du kommer att vara värd för ett träd-trimning part bör du ha mycket prydnader att hänga liksom glitter och ett träd-topper avsluta trädet. Kom ihåg att partiet ska vara roligt och om du är en perfektionist som gillar din julgran "just det," detta är inte den typ av fest för dig! Behåll jul musiken och låt prydnader att hänga där de kan!

När det gäller mat går, kan det vara så enkelt som jul kakor och smörgåsar med några drinkar för både vuxna och barn. A vegetabiliska och /eller frukt tallrik är alltid en bra idé. Vissa träd-trimning parterna har ett hantverk station där gästerna kan göra en prydnad för ditt träd och en att ta hem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.