Vad är några frågor som Du bör inte Diskutera på jobbet?

Vid arbete på ett ställe för en stund, kan du känna dig trygg nog att chatta med dina medarbetare om personliga frågor. Så mycket som du kanske vill, finns det vissa ämnen som du inte bör diskuteras i arbetet. Du kan hamna spara dig en hel del problem på vägen om du håller din arbetsplats för allmänna frågor bara. En av de ämnen som du inte bör diskutera på jobbet är ditt sexliv. Även om du kan känna dig bekväm med att prata om sex, dina medarbetare kanske inte. Du kan göra det så enkelt samtal utan en medarbetare kan uppfatta det som sexuella trakasserier. Dessutom kan din partner inte vara nöjd med dig spiller de mest intima detaljer om ditt sexliv för alla villiga eller ovilliga öron att höra. Om du funderar på att lämna ditt jobb, det är definitivt en av de ämnen som du inte bör diskuteras i arbetet. Du vill inte ha några hårda känslor att uppstå om din chef får reda på, speciellt om du planerar att få en referens från honom eller henne i framtiden. Du bör hålla dina planer tyst tills du är redo att sluta och du är helt säker på att du lämnar. En annan av de ämnen som du inte bör diskutera i arbetet är hur du känner för dina medarbetare att du inte nödvändigtvis ha att göra med. Inte bara kommer det eventuellt skapa spänningar på arbetsplatsen, men det kan framställa dig i ett negativt ljus. Du borde vara mer orolig för hur du uppfattas i stället för att prata om frågor som du har med dina medarbetare.

Inte alla är mycket nöjda med var de arbetar, och du kan vara en av dem. Oavsett hur mycket du ogillar ditt jobb, det är ett av de ämnen som du inte bör diskuteras i arbetet. Du kan sluta att falla av som en complainer och kan även ses som någon som är inte en lagspelare. Dessutom skulle din chef inte vara alltför glada att höra att du är elaka rykten om den plats som sätter pengar i fickan. Hur mycket du, eller någon annan i ditt kontor, tjäna är ett av de ämnen att du inte ska diskutera i arbetet. Även om du vet hur mycket en medarbetare gör att man bör hålla information privat. Hur mycket en person tjänar över en annan på arbetsplatsen kan vara ett känsligt ämne. Information, om talade om, skulle kunna skapa en känsla av negativitet på kontoret.

För att undvika eventuella problem och frågor från utvecklingsländer i arbetet, bör du hålla ditt privatliv privat. Du får lust att dela personlig information, men det finns gott om ämnen som du kan diskutera som är säkra för arbetsplatsen. Du måste gå till kontoret nästan varje dag, det kan lika gärna vara så trevlig plats att vara som möjligt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.