Vad är några exempel på populära Collectible Toys?

Undersöka värdet av vintage och samlarvärde leksaker är en fantastisk process. Leksaker är mycket eftersökta av samlare av många skäl, inte minst som det är nostalgi. När allt kommer ihåg vem ingen favorit barndom leksak, antingen en man som ägs eller en som du eftertraktade? I en eller annan form, samlarobjekt leksaker nästan alltid nå topp 20 listor över sökt objekt eller säljs på auktioner och antikmässor. Många av de mer populära samlarobjekt leksaker kan föra tillbaka positiva minnen från din egen barndom.

Träleksaker, speciellt lastbilar och bilar är alltid en stor hit i antik gallerior-särskilt de som var handgjorda av välkända leksak beslutsfattare ett halvt sekel eller mer sedan. Likaså är DIECAST bilar och lastbilar också mycket uppskattad av många leksaker samlare. Franklin Mint DIECAST bilar och lastbilar från tidigt 1900-tal är bara ett exempel.

Leksaker som minne av en fiktiv karaktär eller en verklig personlighet är också populära samlarobjekt. Space leksaker från 1960-talet, Evel Knievel leksaker från 1970-talet, jordgubbsmousse, Holly Hobbie, Raggedy Ann och Andy och Barbiedockor, tillsammans med Star Wars figurer och andra samlarobjekt leksaker är några exempel på årgång leksaker som garner en stor stort intresse från samlare. Förutom själva leksaker, andra vintage barns poster såsom serietidningar och PEZ? Försäljningsautomater betraktas också samlarvärde leksaker. Det finns många första-run edition serietidningar som har bjudit priser långt över $ 1. 000 USD. Ingen liten bedrift för något som skulle ha kostat en ren nickel helt ny.

PEZ? automater, ett annat hett samlarobjekt leksak, yta som eBay listor med tusentals vid varje given tidpunkt. Övriga poster anses vara vintage eller samlarobjekt leksaker är tenn leksaker och lådor lunch. Många sällsynta likvidering leksaker gjorda av tenn och tenn lådor lunch är bland de högst ansedda sorter Collectible leksaker.

Medan samlarprodukter leksaker är inte annorlunda än någon annan form av samlarobjekt post i att deras värderingar är mestadels sett bara av samlare själva, vintage och samlarvärde leksaker är nostalgisk och därför ofta ha ett värde långt utöver de monetära slag. Internet har en mängd information om värdet och sällsynt olika samlarobjekt leksaker och omfattande guider pris är tillgängliga via nätet och tegel och murbruk bokhandlar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.