Vad är några bra idéer för en 50th Anniversary Party?

En 50-årsjubileum parti är ett viktigt tillfälle för många människor. I USA är skilsmässor nästan 50%, och runt om i världen andelen lyckade äktenskap fortsätter att minska. Ära ett par som har överlevt prövningar och vedermödor i livet och kärleken är värd en stor fest som kommer att bli oförglömlig. En av de viktigaste faktorer att beakta vid planeringen av ett 50-årsdagen parten är personligheter och preferenser de inblandade. Om du planerar en fest för ett par, försöka ta reda på vad de skulle vilja. Vissa par kanske vill ha en vild Blowout, medan andra uppskattar en elegant och intim insamling av sina närmaste vänner. Om du och din partner planerar festen för er själva, försöker göra det till en fest med alla dina favorit element. Om du planerar ett litet parti och har en bra storlek budget, anser planerar en gruppaktivitet eller ens en helg part resa. Tre dagars kryssningar är ett utmärkt sätt att fira ett speciellt tillfälle, och kan ge det glada paret både en bra fest och en oförglömlig semester. Om du inte bor nära havet eller paret inte kryssning fans, varför inte planera en camping eller golf resa, anpassade till passioner paret.

För stora partierna anser hyra en spektakulär plats som avser preferenser honorees. Många vingårdar och fina hotell erbjuder utrymmen för fester. Prata med lokala mötesplatser för att avgöra vad de erbjuder och om de hanterar 50-årsjubileum partierna ofta. Vissa platser kan inkludera catering, underhållning eller dekoration tjänster. Om du bor eller i närheten av staden där paret firade sin årsdag var gift, överväga att prova att hyra den plats där deras bröllop eller mottagning hölls. Vissa par kanske vill ha en ceremoni löfte förnyelse, där de upprepar sitt bröllop löften eller göra nya för varandra. Med denna typ av ceremoni på citera där de först utbytte löften kan vara en romantisk och symbolisk gest, och ger paret en chans att se över minnen från början av deras liv tillsammans.

Temafester kan vara underbart för par som har liknande intressen. För resor buffs, begära att gästerna sätta reserelaterade gåvor och dekorera parten utrymme att matcha favoritdestinationer. Om paret älskar en specifik epok av design, mode, till exempel 1940, spelar musik från den eran eller ens klä upp i passande kläder.

För särskilda gester som kan bidra till händelsen minnesvärd, det finns många saker du kan lägga till ett 50-årsjubileum part. Försök få en souvenir bok och med gästerna skriva ner sina favorit minnen om paret genom åren. För mer teknisk kunnig par, inrätta en videokamera för gästerna att spela in minnen och glada lyckönskningar för par.

En 50-årsjubileum part bör vara en hyllning till de människor som har gjort det hittills tillsammans, och bör hedra både deras intressen och deras kärlek till varandra. Tar sig tid att se till att partiet är egentligen utformad för deras nöje och tändstickor vad de skulle ha i åtanke. Stor eller liten, kommer ett 50-årsjubileum part bli minnesvärd för sitt firande av kärlek och engagemang, oavsett budget och inställning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.