Vad är några alternativ till de traditionella Brudtarna Bouquet?

En traditionell brudtärna bukett är oftast en mindre version av brudens bukett, i en hållare eller bundna med band. Emellertid har en brud vill ha något lite annorlunda en uppsjö av alternativ när du funderar på alternativ till den traditionella brudtärna buketten.

bruden först rådfråga sin skötare och kontrollera att de inte är allergiska mot vissa typer av blommor hon vill använda. Hon bör också berätta om sina egna preferenser för en brudtärna bukett. Vissa skötare kanske föredrar en bukett som hålls i armarna eller i en annan typ av behållare förutom överallt plasthållare. Detta öppnar många möjligheter för en brudtärna bukett. What about buketter i korgar, i små hinkar (för ett utomhus bröllop), eller i små portmonnäer? Alla är populära alternativ för en alternativ Brudtarna bukett. Även en enda stam med ett brett band runt det är ett bra val.

Attendants i kyrkbröllop kanske vill göra små biblar eller böcker bön, kanske täckt med blommor, eller små, dripless ljus eller lyktor med en batteridriven värmeljus inuti. Dessa är idealiska för kvällen eller bröllop levande ljus. Ett annat alternativ för brudtärna buketten är att göra en handled corsage. Detta lämnar armarna fria för kramar och skakar hand. En gammaldags idé för en brudtärna bukett är Pomander. Detta är en blomma boll, ofta med rosor, men även med andra blommor, som ligger runt en boll form, med ett band loop bifogas bära från handleden. Tuberoses, Stephanotis och andra doftande blommor är perfekt för Pomander. Även i gammaldags anda en brudtärna bukett skulle kunna göras från en målad hopfällbar fläkt, med små blommor på basen, kanske med murgröna spår från botten.

höllbara blommor är också populärt för en brudtärna bukett. Blommorna kan vara av siden, papper eller spån trä. Tonat, formad träspån har blivit allt poppel för bröllop, eftersom de är unika och det är osannolikt att utlösa några allergiska reaktioner. Beaded blombuketter är också populärt, och färgerna kan samordnas Ledsagarens klänningar eller kostymer. En porslin tussie-mussie är också ett bra val, även om detta kan vara bättre för en brud med bara två eller tre skötare, eftersom detta kan bli en dyr Brudtarna bukett. Den brudtärna bukett kan också samordna med tema eller plats för bröllopet. För en strand bröllop, vad sägs om en Pomander av små snäckor? En minskning bröllop skulle funktionen buketter gjorda av färgglada höstlöv. A Christmas brudtärna bukett kan innehålla Holly med röda bär och murgröna, som påminner om carol "The Holly och Ivy. "

Om en brud och hennes följe söker för alternativ till den traditionella brudtärna bukett, är det viktigaste de behöver lite fantasi. Med en villig blomsterhandlare, kan bruden kommer sannolikt med buketten idéer som är unika, kreativa och vackra. Detta kommer att bidra till att göra sitt bröllop one-of-a-kind.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.