Vad är en föraning?

föraningar är tankar eller idéer som uppstår för människor diskussionerna kring en specifik situation och en tillhörande svar. Normalt är en föraning inte grunda sig på solida fakta, men tidigare erfarenheter och information som finns hos de enskilda kan spela en roll i utvecklingen. Känslorna är ofta en viktig komponent i skapandet av chansningar och anses av vissa vara den enskilt viktigaste faktorn i samband med denna typ av tankeprocess.

Beskriva en föraning är svårt, eftersom processen kan vara olika från person till person. De flesta håller med om att denna typ av tänkande inte nödvändigtvis sker på en medveten nivå. Chansningar kan tyckas att träda fram ur ingenstans när vi konfronteras med en viss situation. Eftersom det inte finns några fasta formel för utvecklingen av en föraning får stark tendens till ett agerande tillkommit samtidigt tänka på ett visst ämne eller bara visas utan något tecken på fokuserade rationella tanken överhuvudtaget.

föraningar ofta guide val människor gör varje dag. Folk kan få en föraning om hur väl de kommer att bli tillsammans med någon som bygger på en avslappnad introduktion i en social situation. Chansningar kan också komma i fråga när avkänning något är fel med en kär vän, vilket föranledde den enskilde att göra en ansträngning för att bistå den älskade i hanteringen av vissa uppfattas kris. En investerare kan få en föraning om att köpa eller sälja aktier, även om marknaden indikatorer och alla tillgängliga uppgifter skulle uppmuntra en annan åtgärd helt.

De flesta människor har upplevt chansningar som visade sig vara mycket bra. Andra datum är ofta ett resultat av chansningar, så paret att undersöka möjligheten av ett förhållande. En god intuition kan leda någon att anta ett husdjur, så småningom njuter år av kamratskap. Vissa personer har fått bra jobb eftersom de hade vad som verkade vara "bara en puckel" och fyllt i en ansökan eller frågade om möjligheter med ett visst företag på stundens ingivelse. Bad föraningar också ske regelbundet. När föraningar inte går, kan de vara en källa till mycket frustration och svårigheter. Bad chansningar kan leda någon att leta efter anhöriga var som helst men den faktiska placeringen av vän eller släkting. En dålig intuition kan bana väg för en katastrofal måltid på en ny restaurang, tar fel riktning på en bilsemester, eller gå på en dag som slutar upp att vara en lång och ytterst plågsam kväll.

Själva karaktären av puckel försäkrar att vissa föraningar blir bra och andra dåliga. Ändå kan människor verkar inte avstå från att fatta beslut utifrån dessa stöds tankar. Som en del av människans villkor, föraningar sannolikt kommer att uppstå så länge människan fortsätter att frodas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.