Vad är en şase?

şase är en akronym för ett frankerat och adresserat, frankerat kuvert. Kort sagt, en şase är ett kuvert adresserat till dig och innehåller porto så att mottagaren kan skicka dig något i gengäld på din bekostnad. En şase är ofta efterfrågas när du kontaktar ett företag för information om sina produkter eller tjänster. nbsp; kommer şase ingå i en annan, yttre kuvert som riktar sig till företag eller företag och dessutom innehåller lämpliga porto. Det är ofta nödvändigt att vika şase så att den passar i ytterkuvertet.

En şase används ofta när de begär autograf på en känd personlighet eller idrottsman. Personer in i ett lotteri ofta bifoga en şase att få en lista över vinnarna vid ingåendet av tävlingar. I Förenade kungariket är şase förkortat SAE, eller stämplat kuvert.

lite roliga saker kan inträffa om du inte är noggrann när du skickar ett şase. Om du placerar fel kuvertet på utsidan, kommer du e-posta ditt brev eller begäran om information till dig själv. På şase, måste du skriva eller skriva ditt namn och adress i mitten av kuvertet. Använd normala, första klassens andelen porto om inte annat råd och placera portot på den övre högra hörnet på kuvertet. Var noga med att också placera lämpliga porto på ytterkuvertet också.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.