Vad är Fonging?

Fonging är en verksamhet som involverar att sätta strängar på en lös ugn rack, emballering strängarna runt fingrarna, sätter fingrarna i öronen, och sedan bjuda in andra att slå ugnen rack med olika redskap. Ljuden kommer att bli populär inuti öronen, ibland skapa mycket ovanliga eller intressanta ljud, och ludicrousness av verksamheten kan stärka banden mellan vänner. Poängen med fonging är att betona den lustiga typ av liv, vilket lättsinne situationer där det kan vara behövs verkligen.

Enligt Fonging for the Soul , 2005 års bok som infördes fonging till världen, fördes begreppet fonging till författaren i en dröm av en ängel. Ängeln påstås hävdade att "munterhet är heligt" och förklarade fonging teknik.

Även om ovanstående historia vilar på lösan sand, är historien om hur ovanliga instrument från tillgängliga leveranser faktiskt ganska gammal. Många random hushållsföremål kan förvandlas till verktyg för personer med kreativitet och påhittighet, och musiker har ofta att göra med mycket märkliga föremål stå i mer konventionella instrument i en knipa. Ugn rack ofta har utmärkt resonant egenskaper, så man kan tydligt se potentialen, änglar eller inte. Som du kanske har märkt om du någon gång tagit bort ugn rack för rengöring, när ugnen rack träffas med något, kan det klinga på intressanta sätt som ljudet färdas över racket. Vanligtvis ljudet är för tyst för att verkligen komma till tals, vilket är anledningen till strängar är nödvändiga för fonging, strängarna fungerar som rå förstärkare kopplas in direkt i öronen, överföra ljudet till lyssnaren. är handlingen att fonging ska vara orimliga, och de flesta fonging sessioner kommer att hamna i skratt som folk falla till föga för det absurda i att slå en ugn rack anslutna till någons öron med snöre. Människor tar i allmänhet vänder, ge alla en chans att höra ljudet. Ett brett urval av föremål som tandpetare, penslar, skedar, och så vidare kan användas på ett fonging part.

Även fonging kan vara roligt, kan det också vara farligt. Tills du har upplevt det själv, kanske du inte känner till hur väl ljudvågor resa. Ugnen rack får vidröras försiktigt, så hård clangs och andra skarpa ljud kan faktiskt skada hörseln, eller åtminstone skapa en kort och obehaglig ringmärkning sensation. Om någon klagar över att ljudet är för stark eller för högt, bör deltagarna gå lätt att hålla upplevelse njutbar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.