Ska jag skicka ut meddelanden på min examen?

Utsikterna att se dina gamla lärare, out-of-friends staden och avlägsna släktingar samlades i din examen ceremoni definitivt har sitt överklagande, men du kanske vill överväga ett par saker innan man investerar i formell examen tillkännagivanden. Veckorna före examen kan vara lite kaotiskt, så du vill arbeta bort de flesta av dessa frågor samtidigt som du fortfarande tänker klart och har tid att göra justeringar. Graduation Meddelanden kanske måste beställas flera veckor i förväg, och någon kommer att sammanställa en förteckning över mottagarna och skicka de meddelanden till dem.

En sak du behöver veta innan du sänder ut graderingen meddelanden är tid, datum och plats för händelsen i sig. Vissa platser hantera flera examen högtider en dag, vilket innebär sittplatser och parkering kan vara en premie. Det är inte ovanligt att skolan administratörer att begränsa antalet biljetter per student, så du kanske inte kan bjuda mer än din närmaste familj eller några vänner till den verkliga graderingen ceremonin. Om detta är fallet, kan du hålla bort på beställning formell examen meddelanden tills du har en bättre uppfattning om din familjs planerna efter examen officiell ceremoni.

Formell examen tillkännagivanden är en bra idé för dem som planerar en stor efter examen mottagning. Examen från high school eller college i allmänhet är en av höjdpunkterna i ditt unga liv, så det kan vara mycket glädjande att ha ett stort antal människor dela denna stund med dig. Om du inte skickar ut formella examen meddelanden, kan du tänka utanför boxen för potentiella deltagare. Tidigare lärare, medlemmar kyrka, arbetsgivare och tränare kan vara lika intresserad av att delta dina examensfest så mycket som familjemedlemmar eller klasskamrater.

Innan du beställer någon gradering meddelanden, är det viktigt att du och dina föräldrar är på samma sida där en part eller mottagning berörs. Du kanske måste kombinera dina ekonomiska resurser med andra för att ge ett firande av denna storleksordning. Det kan också finnas andra logistiska problem att räkna ut, såsom tillgång och storlek på en privat plats. Gåvor och monetära gåvor från de inbjudna kan bidra till att kompensera en del av dessa kostnader, men du bör hålla antalet graderingen meddelanden realistiskt. Du skulle kunna ana ett visst antal minskat inbjudningar, men aldrig skicka ut mer gradering Meddelanden än din trädgård eller annan plats kan bekvämt rymma.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.