Hur väljer jag det bästa Lumbar Support Office Chair?

Det finns fyra saker att titta efter när man väljer det bästa ländryggen stol stödkontor: anpassning, bensinpump, design och pris. Alla fyra faktorer har viss inverkan på den bästa svankstöd kontorsstol. En kontorsstol är också känd som en arbetsstol och är konstruerad för långvarig, daglig användning. Svankstöd är ytterligare stötdämpande material eller placeras i korsryggen för att ge stöd till dessa muskler.

Ryggstöd är utformad för att stoppa den naturliga tendens att sloka framåt när man sitter under en längre period. Sitter med dålig hållning orsakar nedre delen av ryggen till båge utåt, som stammar muskler och senor. Över tid kan detta orsaka smärta i nedre ryggen och muskelbristning. Den svankstöd kontorsstol bör tillhandahålla minst fyra typer av justeringar. Ländryggen stöd måste passa på rätt sätt för att ge rätt stöd. Stolen bör justering reglage för höjd, sits vinkel, armstöd och svankstöd. För att säkerställa en korrekt passform, många människor har en professionell ergonomisk stol anpassning för att möta deras kroppsform och hållning. Ergonomi är läran om kroppens position och rörelse. Det är också viktigt att notera att hållningen kan förändras under dagen. Många människor börjar dagen med bra hållning, och i slutet av dagen är slouching.

Alla kontorsstolar bör komma med en bensinpump. Detta är inbyggd i basen på stolen och används för att justera stolen höjd. Höjden bör justeras för varje användare, men kan också behöva justeras för olika höjder arbetsyta. finns många ergonomiska stolar som är konstruerade med en gjuten svankstöd. Detta är utformad för att uppfylla kraven i de allra flesta människor. En god fot med denna typ av stol är den bästa ländryggen stolen stödkontor. Andra mönster inkluderar justerbar dämpning och skär som ger det stöd som krävdes.

Priset för en svankstöd kontorsstol varierar mellan $ 300 och $ 1,500 US dollar (USD). Tänk på att ökade kostnader inte leder nödvändigtvis i en produkt som uppfyller dina behov. Människor som inte är tilltagna på samma sätt som designarbetet inte kommer att få rätt stöd om det inte är helt reglerbar.

Titta på lumbal stolar kontoret och välj en som kommer med en förlängd garanti. Inspektera under av stolen för att se kvaliteten på utförande. Betrakta en tre veckors provperiod för att avgöra om denna stol ger rätt stöd.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.