Hur kan mitt barn Få hjälp med Summer School Work?

Ett barn kan behöva hjälp med sommarskolan fungerar precis som hon behöver hjälp under skolåret. Bara för att de flesta eleverna är i skolan, det betyder inte att du eller ditt barn behöver känna sig som resurserna är begränsade. Sommaren kan faktiskt ger fördelar när man betänker att få hjälp från källor såsom bibliotek eller handledare.

Om ditt barn behöver hjälp med läsning eller engelska, kan det allmänna biblioteket är en bra källa till hjälp. Många offentliga bibliotek har sommaren program för att uppmuntra barn att stärka sin kompetens och utveckla en förståelse för läsning. Särskild tid och uppmärksamhet är ofta avsatts för att hjälpa barn nå läsning och skrivning mål. Extra personal är ibland också anlitats för att underlätta dessa program. Detta kan ge ditt barn möjlighet att få gratis hjälp med sommarskola inom dessa områden.

lärare som vill komplettera sin inkomst kan också vara tillgängliga för handledning ditt barn med sommarskola arbete. Du kan till och med kunna få detta stöd från läraren som har identifierat ditt barns problem. Under läsåret får lärare vara tveksamma till att erbjuda denna typ av stöd på grund av upptagna scheman och rädsla för att visa favorisering.

För en ännu bättre pruta, kan du kanske anställa andra studenter som handledare. Detta kan vara ett bra sommarjobb för dem och en fördel för ditt barn. Föräldrar som är tveksamma till att tillåta sina barn att tjäna pengar under skolåret kan vara öppen för idén om handledning som ett sommarjobb för sina barn. Universitetsstudenter som start eller ta en lättare kurs belastning under sommaren kan också vara angelägna om att acceptera den här typen av arbete.

Beroende på vad sommar skolarbetet ditt barn behöver hjälp med, kan museer vara till stor hjälp . Liksom många andra företag, museer försöker göra sig attraktiva för sommar spenders. De driver ofta vissa utställningsföremål som kommer att tilltala studenter. De tenderar också att erbjuda diskussioner, workshops och filmer att yngre folkmassor kommer att gilla. Dessa kan vara särskilt användbart om ditt barn behöver hjälp i olika områden av vetenskapen.

Det finns också Internet som är tillgänglig när som helst på året. Om du och ditt barn inte är bekant med de olika resurser som finns tillgängliga online, kanske sommar erbjuda dig extra möjlighet att bekanta dig. Där kommer du hitta objekt såsom papper, uppslagsverk och guider studera, och även speciella material att bekämpa dem som behöver hjälp med sommar skolarbetet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.