Hur kan jag hjälpa mitt barn Förbered för standardiserade tester?

standardiserade tester kommer i många former. De kan vara enkla bedömning proven på årsbasis för att mäta en elevs prestationer och akademiska prestationer. Barn tar också standardiserade tester i form av hög undersökningar skolan utgång, för att tjäna Kulturella for Advanced Placement kurser, och att visa akademiska insikt om tester som SAT, vilket kan leda till bättre college placering. Eftersom det finns så många standardiserade tester en student kan ta, instruktioner om hur man hjälper ett barn förbereda sig för att ta dessa prov är något komplicerat. Till exempel i årliga bedömningen tester, behöver du inte ofta får en chans att studera materialet i förväg. Snarare ständigt lärande skolans läroplan, som ska förbereda barnen för att ta dessa prov är om alla barn behöver göra. Du kan hjälpa ett barn bäst förbereda sig för dessa bedömningar tester genom att se ett barn tillräckligt studier material konsekvent, och får hjälp i alla områden som är problematiska eller svåra. Anställa en handledare till hjälp med matematik, eller har ett barn få extra hjälp från lärare kan vara ett utmärkt medel att förbättra betyg.

standardiserade tester som höga undersökningar school utträde kräver också tillräckliga kunskaper om vad som blev känt i skolmiljön. Många av dessa prov prov matematik kunskaper upp till första eller andra året algebra, och har oftast en uppsats-komponent. Ofta uppsats testet är det svåraste för studenter, men detta är inte den typ av test du kan klämma på.

Återigen, avfart tentor kräver mycket av lärande i skolmiljön, och lämplig intervention föräldrar eller lärare när barn inte har lärt sig att svara essäfrågor bra. Skolor som kräver utträde tentor kan hålla clinics för studenter som har upprepade gånger underlåtit dessa undersökningar, och dessa kan vara gratis. Om du noterar din elev inte kan klara dessa tester på det första par försök, använda dig av fria resurser, eller överväga handledning eller möte med lärarna för att se vilka ytterligare hjälpa student kan få.

SAT mäter kritiskt tänkande, matematiska färdigheter, läsförståelse och skrivförmåga. Ditt barn ska kunna konstruera svar i uppsats form. Du kanske också vill ha barn att se matematik material, och det finns lyckligtvis en uppsjö av böcker med provet SAT testar dina barn kan ta, och som har guider att studera. Handledning och lärande centers kan erbjuda SAT prep kurser, som kan vara dyr men kan motsvara en bättre poäng.

I de flesta standardiserade tester, är en skarp inlärningskurva testet format. Även om eleverna behöver inte behärskar den nya material för att ta ett prov, kan de alla förbereda sig i förväg genom att lära form av test: dess layout, struktur och förväntningar. Med utvärderingstest kan hjälpa av detta skäl. En annan sak att göra för att hjälpa ditt barn förbereda dag /dagar innan standardiserade tester är att se till att de får tillräcklig vila. Servering en hälsosam frukost till barnen på prov dagar, och ger en mitten-test mellanmål har visat sig förbättra betyg också.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.