Hur kan jag få min Kids rengöra sina Messy sovrum?

Messy sovrum och barnen verkar gå hand i hand. Bill Cosby i många av hans komiska monologer som används för att ringa sin mamma bäst på att bedöma svinstior som någonsin funnits, och hon skulle bedöma hans sovrum som det värsta letar svinstia hon hade sett någonsin. Det kan vara svårt att göra barnen rena stökiga sovrum, det är lättare om du etablerar goda vanor när de är unga. När barnen är små, kan du väcka flera regler för att undvika röriga sovrum. Även barn i en ålder av två eller tre kan börja förstå vissa saker, men de behöver hjälp att hålla sina sovrum ren. En viktig regel, speciellt när ett barn har många leksaker, är följande: Ta bort den aktuella leksak innan du tar ut en annan. Det kan hjälpa att ha definierade platser att lagra varje typ av leksak som plast lådor och korgar. Om ett barn har lite lagringsutrymme och massor av leksaker, det kommer att bli svårt att hålla det rent.

Tänk på de första åren som en lärande process och inte ge alltför många sysslor i dessa tidiga år. Hundratals leksaker nedskräpning ett sovrum golv kan verka överväldigande för ett barn. När ett stökigt sovrum har verkligen kommit ur händerna, kan det bli för mycket för barn att rena på egen hand och de kommer att behöva din hjälp. Försök att hjälpa och rengöra en rolig upplevelse i stället för ett negativt. Glöm inte att berömma barnet ganska lite för att vara så hjälpsamma. När barnen blir lite äldre, kan du lägga till sin lista över sysslor och regler om att undvika Messing sovrum. Barn så unga som fyra eller fem kan få lära sig bädda sängar (förmodligen med lite hjälp), och du kan låta dem veta att du förväntar leksaker som tas bort efter användning. Avskräcka saker som att äta i sovrum, som tenderar att skapa mer oreda. En annan bra arbete att undervisa vid denna tidpunkt är vård av smutsig tvätt. Om barnets rummet är tillräckligt stort, har en tvättkorg i rummet. Om inte, instruera barnen att få smutstvätt till en central tvättkorg eller toaletten varje dag. Barn lätt kan börja dammsuga, och även tvätta fönster de kan nå med en säker ättika och vatten lösning. Ett enkelt "vi arbetar innan vi leka" regel hjälper barn att förstå att de privilegier som TV-tittande, besöka parker eller har dator tid beror på att undvika stökiga sovrum. När barn inte kan följa dessa regler, i stället för negativa incitament, endast att privilegier måste förtjänas och arbetet innan spelet regel alltid på plats. Practice What You Preach, eftersom barn kommer snart lära sig att göra en jämförelse mellan läget i ditt rum och hus och din verksamhet. Om du spelar innan du börjar arbeta, inte förvänta sig ett barn att göra någonting annorlunda. När barn inte kommer att följa denna regel, och röriga sovrum stanna rörig, det finns några lösningar för att hålla dem renare. Du kan, som Dr Phil föreslår, get real med barn. Om de inte kommer att städa upp sina leksaker i en viss rimlig tid, ta bort leksaker från rummet och lägg dem i förvaring ett tag, tills barnen kan visa att de kan städa. Verkligen stanna på arbetet innan spelet regel och minska privilegier, men alltid komma ihåg att yngre barn kan behöva mer hjälp än äldre barn. Förväntar oss inte ett förskolebarn till helt ren, utan rent med dem. Om du inte har genomdrivit dessa regler när barnen är yngre, kan stökigt sovrum bli en vanlig syn, särskilt bland pre-tonåringar och tonåringar. Det är inte för sent, men det kommer att ta lite prat och undervisning av barn för att hålla snyggt rum. Har platser att lagra saker som viktiga läxor, leksaker och böcker, och har en bra tvättkorg i rummet eller lära barnen att städa rummet av alla smutsiga tvätt en gång dagligen. Arbete innan spelet gäller tonåringar och yngre barn, och vid behov bort spela objekt från rum som TV-apparater eller datorer tills ungarna få detta begrepp.

motverka eller förbjuda att äta i sovrum, kan eventuellt begränsa barnen att ha ett vattenglas i sina rum, och låt dem veta att du väntar några glas som placeras i diskhon eller diskmaskin varje dag. Undervisa eller reteach bädda sängar, och vid behov, har en checklista som barn kan bocka av varje dag. Du kan stöta på motstånd i början, men de flesta barnen har möjlighet att komma upp till uppgift, särskilt om stökigt sovrum komma i vägen för deras vanliga nöjen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.