Finns det några tips för att ta en bra skola bild?

Tack vare Internet kan det vara svårt nuförtiden att leva ner en dålig skola bild. Mellan sociala nätverkssajter som Facebook och MySpace att låta användare ladda upp bilder för alla sina vänner för att se och webbplatser som uteslutande syftar till dålig skola bilder, kan det vara svårt att dölja en dålig hår dag fångades på film. En liten extra ansträngning och förberedelser innan skolan bild dag kan göra hela skillnaden mellan att ha en bild som du är stolt över i många år framöver, och en som gör att man vill bränna alla exemplar och jaga negativen. En av de största faktorerna som kan bryta ner en skola bild är det kläder du väljer att bära för det. Om du inte vet redan i förväg vad bakgrund av skolans bilden blir, är det bäst att undvika att slita mönster, såsom polka-prickar, ränder, Paisley, eller andra "upptagen" mönster som kan kollidera med bakgrunden. Enfärgad kläder är det bästa sättet att gå, och kommer inte att avleda uppmärksamheten från ditt ansikte och leende.

Om möjligt är det bäst att ge dig själv tid att förbereda din skola bild hemma innan du lämnar på morgonen. Du kanske behöver göra touch-ups när du har kommit till skolan, men det är lättare att få det mesta av förberedelserna undan hemma, där du har alla dina verktyg till hands. Om det regnar utanför den dag då din skola bilden, försök att ordna transport till skolan så att du inte behöver torka håret, kläder, eller installera om alla makeup efter din ankomst.

Hellre än att försöka se ett visst sätt på din skola bild-allvarligt, smart, cool, etc. -bara försöka uppbåda en avspänd och genuint leende. Försök att tänka på något som gör dig glad innan blixten går av för att få ett så allvarligt ansiktsuttryck. Om du är en kronisk "bild blinkers" och upptäcker att slutaren gör dina ögon fladder, låt din fotograf veta i förväg, och be honom eller henne att räkna till tre innan de tar bilden. På det sättet kan du blinka på greven av två och bli storögda för kameran.

Slutligen, skanna igenom några av dina gamla foton och plocka ut en som du är nöjd med. Observera vad det är man vill om bilden, oavsett om det är ditt hår, kläder eller ansiktsuttryck, och försöka återskapa vissa delar för din skola bilden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.