Vad är prydnadssaker?

Ordet prydnadssaker är förknippat med smycken och objekt nyhet. En prydnadssak låda är en låda som används för att hålla billiga smycken och andra minnessaker. Promotional prydnadssaker är massa marknadsförs handelsvaror såsom pennor, nyckelringar, kaffekoppar, kylskåpsmagneter och Anteckningsblock anpassas med företagets namn. Ironiskt nog är prydnadssaker inte anses värdefulla men de kan vara mycket värdefullt när det gäller marknadsföring makt.

Till exempel, om du får en gratis anteckningsblock från kvarteret mäklaren och förvara det använda för veckovis inköpslistan, du ser ständigt hans eller hennes namn, foto och företagsnamn. Även om du kanske inte behöver en mäklaren någon gång snart, kanske du kommer ihåg det namnet när du gör eller när du hör att en vän eller familjemedlem behöver en fastighetsmäklare. Om du är på en mässa i affärssyfte och du ta hem några reklamartiklar med företagets namn på dem, de prydnadssaker tjäna som en påminnelse om de företag vars produkter eller tjänster som du visade. Med företagets namn på användbara saker som pennor och muggar kaffe gör det mer sannolikt att mottagarna av sådan massa krimskrams säljs kommer att hålla dem åtminstone ett par månader eller så. Företaget är fortfarande i mottagarens referensram och hans eller hennes medarbetare att se den anpassade prydnadssaker kan be om företaget om de är i samma bransch.

Många företag också använda prydnadssaker som ett sätt inte bara upprätthålla närvaro och branding av företaget, utan också att samla personalen vid evenemang. Till exempel alla anställda som deltar i en stor insamlingskampanj springa till välgörenhet kan bära matchande t-shirts emblazed med företagets namn och logotyp. Detta äventyrar inte bara företagsnamnet ute i samhället, men genomdriver begreppet företagens anställda som lagspelare-som en del av en avgränsad grupp.

när du uppger säljfrämjande prydnadssaker till kunder och potentiella kunder bör företagen tänka på användbara saker att mottagarna kommer att uppskatta. De bästa typerna av säljfrämjande prydnadssaker passar verksamheten. Exempelvis kan en frisör ge ut kammar skrivas ut med namn och telefonnummer i sin frisersalong och en datoraffär kunde dela ut musmattor featuring deras namn och webbadress.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.