Vad är en diffusor?

en diffusor är en anordning som används för att sprida eteriska oljor i luften, och släppte sin doft och sin aromatisk effekter för inandning. Den vanligaste typen av diffusor är arom lampan , ett litet stativ som håller en liten skål över ett ljus eller värmeljus. Vatten och eteriska oljor är placerade i skålen. När ljuset lyser, värmer upp vattnet, försiktigt släppa de flyktiga ångorna av eteriska oljor i den omgivande luften. En diffusor av detta slag kan bidra till både atmosfär och stämning i ditt hem. Aroma lampa spridare finns i en mängd olika stilar som passar alla inredningar, från Stark deco till de mest rokoko och dekorerade. En annan vanlig typ av diffusor är glödlampan ringen, en keramisk ring som passar på toppen av en glödlampa. Ringen har ett spår runt toppen, där du kan droppa eteriska oljor. Värmen från glödlampan avdunstar eteriska oljor, släppa dem i luften. Denna typ av diffusor är praktiskt för situationer där brinnande ljus kan vara farligt eller ej, såsom i en kontorsmiljö. Som en notering om etikett, om du är i delad kontorslokaler och vill sprida eteriska oljor, kontrollera med dina medarbetare för allergier och preferenser. Vissa dofter som du kan älska skulle kunna vara avskyvärd till din granne. En annan typ av diffusor är en enkel Oglaserade potten. Dessa spridare är vanligtvis inglasade på botten och en bit upp på sidorna för att skydda ytan de sitter på. Putting vatten och eteriska oljor i potten gör blandningen tränger in i keramiska medium och, återigen, avdunsta, frigöra doft och effekterna av oljor.

Elektriska don finns också tillgängliga, dessa vanligen ut med absorberande kuddar som du suga på eteriska oljor och plats i maskinen. Liksom en aircleaner, spridaren blåser luften över olje-indränkt pad och ut i rummet. Detta är ganska slöseri med dyrbara eteriska oljor och göra lite av en hum, vilket kan bli irriterande.

Om du letar efter en produkt som kommer att sprida eteriska oljor i din omgivning, det finns gott diffusor alternativ att välja mellan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.