Vad är en Trance?

En Trance är ett förändrat medvetandetillstånd. Det finns ett antal olika typer av trance, allt från andligt öppna trancer av medier till meditativa tillstånd som uppnåddes i många religioner. Historiskt sett har vissa människor fäst stor vikt vid ett tillstånd av trance, eftersom den upptar ett utrymme mellan sovande och full wakefullness, och människor i trance är ofta mycket LÄTTPÅVERKAD. Förutom att vara en del av religionen är trancer även använts terapeutiskt med människor som hypnotherapists, och vissa människor försöker ta sig in Trancetillstånden själva av olika anledningar. Den exakta definitionen av en trance kan vara något flytande och diffusa och svåra att. Generellt är en trance definieras som ett mentalt tillstånd som är klart skiljas från normala medvetandet. Någon i trance fortfarande kan uppleva mycket intensiv hjärnvågor och intellektuell verksamhet, men den enskilde är också tydligt inte helt vaken. I religionsutövning, många människor mediterar, intag av olika ämnen, eller be att nå trance-liknande tillstånd. Detta tillstånd är tänkt att underlätta kommunikationen med det gudomliga. Kristna kan sägas gå i trance när de blir djupt introspektiva tillstånd av bön, precis som indianer ange ett trance tillstånd när de konsumerar peyote. I många religiösa traditioner, heliga män och kvinnor kommer också in trance, och man tror att de är begåvade med gudomlig kommunikation under dessa trancer.

andliga medier också använda trance staten på ungefär samma sätt som religiösa människor göra. Ett medium går in i en dvala i hopp om att nå ut till andarna. Vid en séance kan man begära medellång olika frågor när han eller hon har gått in i en trance state. Förmodligen, när mediet svar, är det med meddelanden från andevärlden. Synska hävdar också att kunna använda trance staten att kommunicera med "den andra sidan. "

i terapi, kan ett hypnotiskt tillstånd vara mycket värdefull för behandling olika förhållanden. Hypnotherapists entré sina patienter att göra dem mer LÄTTPÅVERKAD; trancer kan användas för att hjälpa patienter som försöker sluta röka, till exempel, eller samla information om patientens tidigare medan han eller hon är avslappnad och lugn. Det finns olika tekniker för att framkalla terapeutiska Trancetillstånden, många av dessa tekniker är beroende av att använda en lugn röst och avkopplande musik för att lugna patienten och öppna sitt sinne.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.