Vad är en Nap Mat?

Förskolor, daycares och förskolor kan ha det underbart avbrott i dag kallas Naptime. Många av oss önskar att vi fortfarande hade en Naptime, särskilt om vi kunde få mysigt med en speciell tupplur matta. Många skolor och dagen omsorg har vadderade mattor, ungefär som gymnastik mattor att de helt enkelt sprids på golvet under Naptime, men dessa måste rengöras regelbundet, vilket är arbete för lärarna eller dagen sjukvårdspersonal.

Ett alternativ är att låta varje barn ta eget tupplur mat till skolan eller dagis. Det finns flera skäl till detta kan vara ett bättre alternativ. Första flesta mattor tvättas eller har tvättbara täcker. Detta ger föräldrar att rensa bort smuts och smuts förknippas med små barn, så ofta som de skulle vilja. Varje barn har sin egen mat kan också förhindra spridning av sjukdomar, som är så vanliga i vård inställningar för småbarn.

Många tupplur mat sorter har bra mönster, färger och är idealiska för massor av små barn smaker. Det kan vara mycket lugnande när du är borta från mamma och pappa för att ha något som du älskar, och som luktar som hemma. Om målet verkligen är att få barnen att tupplur lite, varje barn har en tupplur matta kan åstadkomma detta bättre. Det finns många tupplur matta sorter och de kommer i många olika priser. De flesta har lätt fyllning eller skum som ges lite stötdämpande på hårt underlag. Vissa kan tvättas, eller har tvättbara överdrag, och många kommer med praktiskt bärhandtag så att de kan ska flyttas fram och tillbaka till skolan efter behov. Några nap Mattan har extra saker som fäst filtar eller kuddar för att göra en sammanfattning viloperiod så mycket skönare. Som nämnts är priset ganska varierande. Du kan köpa en tupplur matta för lite mer än $ 10 US dollar (USD), men de flesta kostar minst $ 20 USD. På grund av efterfrågan på dessa mattor, många av dem har hög kvalitet funktioner som allergivänliga fylla och all bomullstyg. Priset kan lätt gå upp betydligt högre kvalitet mattor, särskilt de som gjorts i USA. Det är inte ovanligt att se Mats att kosta mellan 50-75 dollar, men det är inte nödvändigt att betala så mycket.

Förutom att ha en tupplur matta för förskola, kan dessa mattor vara utmärkt för andra inställningar. De kan tas på resor eller användas i hemmet när barnen vill ha en paus, men inte vill gå till sängs. Long Play datum för små barn kan vara mer bekväm om det finns en viloperiod, komplett med tupplur mattor. Även mycket små barn som går i dvala man kan använda dessa mattor att sova på golvet lättare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.