Vad är NRA?

National Rifle Association (NRA) bildades 1871 för att "främja och uppmuntra" skytte gevär med betoning på vetenskap. Sedan dess uppkomst, har det blivit den första stopp för dem som är intresserade av jakt, skytte, och självförsvar, både de rättsvårdande myndigheterna och den civila sektorn. Ett brett utbud av utbildning, utbildning och kurser säkerhet är tillgängliga för miljontals NRA-medlemmar. Den NRA skapade den första programmet jägaren utbildning 1949. Nu är jägare utbildning kurser som hålls i varje stat i USA, och hela Kanada.

civila program genom NRA är omfattande. De omfattar grundutbildning program, t. ex. för gevär, pistol och hagelgevär. Det finns också program som fokuserar på självförsvar och pistol säkerhet. Till exempel, till Vägra vara offer program lär personlig säkerhet tekniker som folk kan vända sig till deras vardag. Finns rekreation och konkurrenskraftiga skytte tävlingar och kurser på skjutskicklighet, Gun kunskap och jakt, samt. Nybörjare, halvfabrikat, och experter kan alla hitta en kurs som passar deras behov och kunskapsnivå. Den nationella tillsynsmyndigheten fokuserar på program för unga jägare, liksom. Ett exempel, lär Ungdom Hunter utbildning Challenge nästa nivå av jakt kompetens och säkerhetsutbildning för dem som redan avslutat den grundläggande klasser jägaren säkerhet. Det finns också NRA ungdom skytte läger, stipendieprogrammen, wildlife konst tävlingar, och bidrag. En av de mest omfattande omfattande program är Eddie Eagle Gun Safety Program. Den lär elever från förskola förskola till årskurs 6 vad de ska göra om de ser ett skjutvapen och det finns inte en vuxen närvarande. Den nationella tillsynsmyndigheten har också en brottsbekämpande verksamhet Division. Den arbetar med att ge personal inom brottsbekämpande myndigheter med en certifierad utbildning program som är utformat för att lära dem hur man överlever en dödlig situation. Dessa program leds av den förre, välutbildade, högt respekterad poliser. Brottsbekämpande tjänstemän kan också delta i nationella tävlingar, såsom National Police Shooting Championships. Den nationella tillsynsmyndigheten har varit politiskt aktiv organisation från dess tillblivelse. Även utbildning av sina medlemmar, det fungerar även att sprida myter om skjutvapnet industrin och sport förknippas med skjutvapen. Dess lobbyister arbetar främst för att bevara rätten till laglydiga medborgare att köpa, inneha och använda skjutvapen för lagliga ändamål som anges av den andra ändringen av den amerikanska konstitutionen. Dessutom är den avsedd för att informera sina medlemmar i den lagstiftande registreringar, nyheter, politik och om skjutvapen.

Slutligen har regleringsmyndigheten flera publikationer som täcker en rad olika frågor. Tidningarna ingår American Rifleman, American Hunter, America's 1st Frihet, Shooting Illustrated, NRA insikter, Sportskytte USA, och en rad kortare rapporter och kolumner. I många kretsar, ta upp den nationella tillsynsmyndigheten och du kan gå in i en hetsig debatt om lagar vapenkontroll och Gun våld i Amerika. Det beräknas att 28. 000 människor dödas av skjutvapen varje år, och Gun våld är högre i USA än i många andra länder där Vapenlagstiftningen är strängare.

The Violence Policy Center har publicerat resultat som Al-Qaida terrorister kan skaffa skjutvapen ganska lätt i USA-med många av de vapen som är så stark att de just kan skjuta ett hål 9-inches i diameter till en mur av betong över 100 meter bort. Därför tror många att lagarna kring ägande och inköp av vapen bör vara spänd, men detta strider mot NRA politik. Vissa människor är chockade av NRA: s lobbying försök att upphäva embargot mot överfall vapen som kan avfyra skott i snabb följd. Andra ifrågasätter huruvida vapnet tillverkare, skyddas av NRA lobbyister bör undantas för nästan alla civilrättsliga processer. Debatten kommer säkerligen att fortsätta i många år framöver.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.