Vad är Hog Fällor?

Feral Hogs finns i hela södra USA. De anses vara en olägenhet eftersom de förstör grödor, sjukdomar sprider sig till djur, och är aggressiva mot människor. Hogs har inga kända predatorer, tillåter dem att föröka sig snabbt. Hog fällorna är effektiva för att fånga dessa djur, hjälper till att kontrollera befolkningen och skydda din egendom och boskap. Tagna Hogs kan sedan domesticerade eller användas för kött.

Cage hog fällor, med slaggrindar, är den populäraste typen av fälla, eftersom de inte skadar gris, och det finns ingen risk för användaren . Bur fällorna är också effektivt vid fångst stort antal svin på en gång. Hogs är mycket aggressiva och har varit kända för att döda människor som försöker att fånga dem. Denna typ av fälla tillåter användaren att fånga svin utan att vara i närheten.

Hog fällor finns i det område där det svin eller svin, sågs senast. Kamouflage det svin fällan med nyklippt grenar. Weave grenarna i tråd och kasta smuts i fällan. Om tillgängligt, strö urin från en sugga som är i värme på insidan av buren. under den första veckan, är du försöker bli av med mänsklig doft och få det svin vana vid att fällan att vara där. Detta görs genom att binda upp dörren och släppa ut livsmedel, såsom majs, i och omkring fällan. Bifoga ett rådjur feeder på fällan att ständigt leverera mat. Svinen kommer att hopas i fällan att frossa i mat. Efter att svinen har vant sig vid fällan, och äta där utan att tveka, kan den ställas in. Placera en majs-fylld skopa på ett block på baksidan av fällan. Fäst ett rep till hinken och spetsar den med baksidan av fällan. Dra repet tätt över toppen av fällan och kopplar den till en käpp som används för att stötta öppna dörren. När svinen äter ur hinken det kommer att ramla av blocket och orsakar att dörren slam stängas. Om du fånga vildsvin för kött, kan du skjuta det svin på plats. Stora grisar kan orsaka stor skada på gris fällor om närmade sig. Skjuta galten på avstånd och se till att förbli dolda. Små Hogs kan enkelt hanteras och transporteras levande.

Andra typer av gris fällor omfattar benet hålla och snara fälla. Dessa fällor är olagligt i många områden eftersom de kan skada svin, eller andra djur som fastnar i fällan. Dessa fällor placeras på aktiva resvägar används av Hogs. Om denna typ av fälla som används, bör det inte ställas i områden som besöks av husdjur, boskap, eller rävar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.