Vad är Face Time?

I ett modernt företagsklimat, kan din arbetsgivare vara en röst i andra ändan av en telefon, dina medarbetare kan vara en rad e-post och dina kunder kan vara ett beställnings formulär. Många människor kan bokstavligen gå igenom hela sin arbetsdag utan en enda verkliga livet interaktion med en annan människa. Tanken att faktiskt ha en levande konversation med en annan person i samma utrymme som ofta kallas ansikte tiden .

utgifternas kvalitet ansikte tid med en gäckande arbetsgivare eller distansarbete medarbetare kan mycket svår att schemalägga, men har också vissa fördelar över mer opersonlig kommunikation. En fördel med ansiktet tid är förmågan att läsa varje persons kroppsspråk och ansiktsuttryck för att mäta intresset i förslaget eller ämne diskuteras. E-post eller telefon samtal kan vara bekvämare än schemaläggning ansikte tid, men deltagarna får inte kunna tala om de andra verkligen är engagerade eller att bara vara artig.

Somliga hänvisar till ansikte tid som meatspace , en lek med både personliga möten och närvaro av verkliga människor. En ingenjör som främst arbetar utanför hemmet kan behöva planera något ansikte tid eller "meatspace" med sin chef för att diskutera ett kommande projekt, till exempel.

Kvalitet ansikte tid kan också beskrivas som ansikte mot ansikte tid, som i fallet med ett företag verkställande beslutar att besöka på fabriksgolvet. I stället för att förbli relativt undangömd på ett kontor, kan han eller hon verkligen vill träffas ansikte mot ansikte med de anställda som faktiskt tillverkar produkterna. Med att spendera lite tid ansikte med faktiska maskinister och montörer, en arbetsgivare kan få en bättre uppfattning om företaget moral eller arbetsförhållanden.

Face tid kan också tillämpas på familjemedlemmar dynamik och personliga relationer. Föräldrar som planerar tid kvalitet ansikte med sina barn kan bidra till att fördjupa sina känslomässiga band. Online chatt och direktmeddelanden kan erbjuda deltagarna en illusion av verkligheten interaktion, men verklig vänskap ha stor nytta av kvalitet ansikte tid.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.