Vad är Dimples?

en grop är någon slags inbuktning, de flesta människor använder termen för att hänvisa specifikt till inbuktningar i huden hos människor, särskilt på kinderna. Dimpled kinder anses attraktivt i många kulturer, och det borde vara ganska lätt att hitta någon med gropar i ditt närområde, eftersom gropar är en genetisk åkomma. De flesta gropar faktiskt orsakas av en defekt, som bara går att visa att inte alla "missbildningar" faktiskt är dålig. Den vanligaste orsaken till gropar är en förkortad muskel, vilket förklarar varför Dimples inte alltid tydligt vid vila, eftersom muskler är typiskt i förkortats tillstånd vid vila. I ansiktet, kortare ansiktsmuskulaturen dra i huden, speciellt när någon ler, vilket skapar en klassisk grop. Över tid kan musklerna i ansiktet sträcka långsamt ut, vilket är varför vissa människor har gropar när de är unga, men förlora dem när de blir äldre. Dimples kan också ligga på andra kroppsdelar, som skinkorna. Dimples i andra områden inte är lika högt värderade som i ansiktet, kanske för att ditt ansikte är väl synlig, medan andra kroppsdelar inte.

genetiken hos gropar är faktiskt ganska intressant. Dimples är ett dominerande drag, vilket innebär att det bara tar en gen att ärva gropar. Om ingen av dina föräldrar har gropar, bör du inte dem heller, om du upplever en spontan mutation. Om en av dina föräldrar har gropar, du har en 25-50% chans att ärva genen, eftersom det innebär att förälder ärvt genen från en eller båda föräldrarna. Om båda dina föräldrar har gropar, har du en 50-100% chans att ärva genen, beroende på hur de ärvt sin grop gener. I de flesta fall, ansikts Dimples finnas på kinderna, men de kan också dyka upp på hakan, och de är oftast inte synliga förrän någon ler. Förändringarna i ansiktet orsakats av en leende kommer att ge ut grop. Vissa människor har bara en grop på ena sidan denna fysiska karaktärsdrag faktiskt kan vara ganska bedårande. The look of gropar kan också variera, som ett ärftligt anlag, kan ovanlig gropar föras vidare genom flera generationer av en familj.

Eftersom gropar kan blekna med tiden som någons ansiktsmusklerna sträcka ut sig, många människor förknippar dem med ungdomar. Barn kallas har dimpled kinder, till exempel, och någon som har gropar kan liknas vid ungdomlig eller bebis drabbas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.