Vad är Cloth Tape?

Cloth tejp är en tejp som görs med en trasa stöd eller kärna. Användningen av tyg gör bandet speciellt hållbart och robust, och främjar flexibilitet, vilket kan vara värdefullt för vissa projekt. Det finns ett antal olika stilar av tyg tejp på marknaden som kan användas för olika ändamål. Järnhandeln och leverantörer special ofta lager flera typer av tyg tejp, med möjlighet att beställa mer som begärts av kunder. En del tyg band är tryckkänslig, vilket innebär att de är avsedda att följa med tryck, inte med lim. Dessa band är användbara i projekt där saker måste hållas ihop utan att lämna rester efter sig. Annan duk band kan använda en rad olika lim tillsammans med beläggningar som gör bandet vattentät, brandsäkert, eller på annat sätt utmärkande. i den medicinska världen, är tyg tejp används ofta för bandage, eftersom det kommer böjas och flex med kroppen, och tryckkänslig förband kan användas för att försiktigt täcka skador. Tyg tejp används också för att säkra intravenös linjer, ventilation rör och annan medicinsk utrustning på plats, och den kan användas för att märka kirurgisk buskmarker och annan utrustning, eftersom den är lättillgänglig och lätt att märka upp med boxar som behövs. i hemslöjd, är tyg tejp används inom bokbinderi, sömnad, och många andra uppgifter. Special archival tyg band är låga i syra så att de inte skadar papper och tyger som de kommer i kontakt med, medan sy band kan vara tänkt att vara permanent, att för märkning och märkning kläder, eller tillfälligt, har en söm på plats medan den är sydde eller för ett liknande uppdrag.

Byggnadsarbetare använda tyg tejp för att täta väggar, medan elektriker beroende av den för grundläggande rigg uppgifter. Vävtejp är en form som ofta används för uppvärmning och kanalsystem, medan gamling's band är känd i elektriska samhället. Rörmokare kan ibland också använda produkter tyg tejp för specifika projekt.

Ett urval av färger finns tillgängliga, från klassiska oblekt vitt till chockrosa. Vissa tycker om att använda färgkodade trasa tejp som en märktejp, medan band med speciella ytskikt kan vara lämpliga för särskilda miljöer. Rörmokare duk band, till exempel, är ofta vattensäker. En rulle allrengöringsmedel tyg band såsom tejp kan vara en mycket användbar sak att hålla runt huset, eftersom det kommer komma till hands för ett sortiment av uppgifter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.