Vad är Beer Pong?

Beer pong är en populär dricka spelas i en mängd olika platser, men är vanligare vid universitet och tailgating festligheter. Spelet tros ha sitt ursprung vid Dartmouth University på 1980-talet, men även andra universitet hävdar anspråk på äganderätt till sitt skapande. Det finns inga officiella regler för öl Pong, så lokala regler vanligtvis överens om innan spelet börjar. är spelet spelas på en lång smal bord som är allmänt 8 med 2 fot (2. 44 av ,61 meter ) och ligger cirka 27. 5 inches (69,8 cm) lång, enligt World Series of förordningar öl pong. Beer pong spelas vanligtvis med två lag, vardera bestående av två teammedlemmar. Varje lag har antingen 6 eller 10 16 ounce (ca 471 milliliter) plastkoppar, beroende på lokala regler. Varje kopp är fylld med omkring 4 till 6 ounces (118 till 177 milliliter) av öl. Kåporna är ordnade i en pyramid mönster med spetsen av pyramiden står inför motståndarlaget på den motsatta änden av bordet. Målet med öl Pong är att slänga ett bord tennis, eller ping pong, bollen i motsatta grupper koppar. När bollen landar innanför kopp motståndarlaget, en medlem av den mottagande laget måste dricka öl i denna cup. Spelet slutar när ett lag tar bort all koppar motståndarlaget. I slutet av en öl pong spel, har den förlorande lag som konsumeras alla öl i deras koppar, och måste även dricka öl kvar i den vinnande lagen kopparna också.

Utbudet av lokaliserad regler varierar kraftigt mellan öl pong spelare, även om det finns några gemensamma regler. Det är allmänt accepterat att en boll studsar i en kopp i stället kastades direkt in i en förlust av två koppar, men motståndarlaget har möjlighet att SWAT, fånga eller på annat sätt avleda en boll som studsade. I fråga om en boll som snurrar runt kanten av en kopp, lite öl pong spel tillåter spelare att ta bort bollen med fingrarna innan man träffar på öl, andra regler bara tillåter spelare att blåsa bollen ur koppen.

Ett gemensamt drag i många spel som spelas runt om i världen är att stänga ute regeln . Om ett lag vinner utan att förlora några av sina koppar, spelet vara en stänga ute och motståndarlaget har att utföra någon handling, vanligtvis förödmjukande eller obehaglig karaktär. Gemensamma aktiviteter inkluderar streck, eller sitter under bordet under hela nästa match.

Så är fallet med olika regler, det finns ofta olika lokaliserade restriktioner under en omgång öl pong. Kräver armbåge eller handled på den person som kastar bollen vara bakom kanten av bordet är vanligt. Detta hindrar spelare från lutad över bordet så att det är kortare avstånd mellan koppen och bollen när den kastas. Därutöver finns ofta förbjudet att kasta bollen med extrem kraft på motståndarna kopparna med avsikt att träffa kopp bort i tabellen. I många områden, om en kopp slås på bordet eller på annat sätt spillts ut, tas det bort från spelet.

när man dricker alkohol, utövande av återhållsamhet är viktig. På grund av den snabba typen av spel, är det möjligen att bli mycket berusade. Ha kul, spela säkert och dricka måttligt när du spelar någon dricker spel.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.