Vad LIPANDE Gear?

militärt språkbruk, är LIPANDE redskap utrustning som inte längre anses absolut nödvändigt att utbyggnaden, som syftar till att öka komforten i stället för att ytterligare uppdraget. För människor utanför de militära, kan det ses som LIPANDE redskap verkar egendomligt, till exempel, är isolerade windbreakers avfärdas som "LIPANDE redskap", medan de flesta civila skulle hävda att en bekväm jacka i själva verket är en nödvändighet. Det är vanligt att soldater i aktiv tjänst för att ta fram listor över rekommenderade LIPANDE redskap för sina kamrater hem så att deras kamrater kommer att vara förberedd när de använder.

Denna term är en hänvisning till tanken att LIPANDE redskap stoppar någon från "snörvlande" eller vinande i kallt väder, hård vind eller andra mindre än trevliga förhållanden. Trots den nedvärderande associationer med idén om LIPANDE redskap, mest aktiv tjänst medlemmar av militären bedriva LIPANDE redskap i tjänst, även om de kan ibland göra narr av sig inför LIPANDE redskap. LIPANDE redskap i vården förpackningar blir också mycket uppskattad, och föremål som kan betraktas LIPANDE redskap är ofta begärs från vänner där hemma.

Många LIPANDE redskap ex gäller personlig vård, såsom lotion, Chapstick, fot pulver, våtservetter baby, olika mediciner, och så vidare. Förutom ökad komfort, kan dessa objekt också vara till nytta för personlig hygien, och i de områden där förhållandena är svåra saker som lotion och Chapstick faktiskt kan hjälpa någon att hålla sig frisk. Lotion, till exempel, kan förhindra torkade, sprickor huden som kan bli utsatta för skador och infektioner, medan foten pulver hjälper till att förhindra den myriad av mul förhållanden som kan uppstå när ens fötter är inkapslad i kampen stövlar för 23 timmar per dag.

Andra stycken LIPANDE redskap omfatta komfort objekt som sovsäckar, ponchos, och jackor, tillsammans med handskar, tröjor, halsdukar och mössor. Försvar hamnar ofta i avlägsna, isolerade områden där vädret kan vara mycket föränderlig, så tillgång till ett sortiment av vattentäta och varma kläder kan vara värdefullt. Sleeping bindor, trosskydd för jackor och ponchos, och liknande miscellanies kan också kallas "LIPANDE redskap. "

Mängden LIPANDE redskap en soldat kan bära är begränsad både av andra objekt som måste genomföras såsom vapen och annan militär utrustning, och av platsen där soldaten har tagits i drift. Till exempel skulle soldater med tillgång till ett basläger få mer LIPANDE redskap med dem i tjänst, eftersom de skulle ha ett ställe att förvara den, medan andra behöver vara mer rörliga, vilket kräver att skära ned på oväsentliga poster.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.