Vad är överlevnadsutrustning?

överlevnadsutrustning är något som kan användas i en nödsituation. Det gäller allt från mat och vatten för fiske och jakt redskap. Mest livräddningsutrustning är inriktad på vildmark överlevnad, även om mycket av det kan också användas i hem, kontor eller andra platser. När camping i områden miles från civilisationen, är det accepterat att olyckor kan inträffa, inklusive allvarliga skador eller vilse. Wilderness överlevnadsutrustning är avsedd för utomhusbruk entusiaster som vill vara förberedda för dessa olyckor före start på en lång campingtur. Några av de objekt som finns tillgängliga är uppvärmning och kylning, myggnät, och vattenrening tabletter. Det finns också fiskar byggsatser som lätt kan få plats i en innerficka, flinta eld och nytta knivar. Vatten bärare, t. ex. personalmatsalar, är också vanliga i utomhus kit överlevnadsutrustning. Ficklampor och lång livslängd käppar ljus är också vanligtvis ingår.

Akut överlevnadsutrustning är vanligtvis tillgänglig som byggsatser. Dessa paket inkluderar vanligtvis mat, som finns som snackbarer eller Måltider buffémat (MREs). MREs är militär-frågan mat förpackningar som ger rätter som pasta, stuvning, eller till och med grillad kyckling och färsbiffar nötkött. Satserna även signalering och navigationsverktyg, såsom kompasser och globala positioneringssystem (GPS. ) Signaling verktyg inkluderar visselpipor och speglar som är avsedda för blinkande signaler. De omfattar också flairs och ljus strobe. Det finns många medicinska förnödenheter erbjudas som överlevnadsutrustning. Den mest grundläggande av dessa är en första förbandslåda. Första förbandslåda innehåller bandage, antiseptiska och grundläggande mediciner som ibuprofen. Något annat som ofta finns i sjukvårdssatserna blodpropp komprimerar. Dessa kuddar innehåller en blodpropp agent, förebygga svår blodförlust av en allvarlig skada. Extractor pumpar för ormbett är också tillgängliga, så att användarna kan ta bort det mesta av giftet kvar av giftiga ormar på ett säkert sätt.

Survival kit är lätt tillgängliga från många online-butiker, och ofta innehåller allt en utomhus entusiast behöver för ett rimligt pris, väl värt investeringen. Överlevnadsutrustning är viktigt för personer som tillbringar mycket tid camping eller bedriver annan verksamhet som kan leda till att de långt hemifrån när inför en potentiellt farlig omständighet. Det är svårt att förutsäga när en nödsituation uppstår, vilket gör det viktigt att vara beredd på allt. Med leveranser att överleva i vildmarken kan betyda skillnaden mellan liv och död om det värsta skulle aldrig hända.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.